ANWB Onderweg-app toont nu parkeerzones tijdens navigeren

ANWB Onderweg-app toont nu parkeerzones tijdens navigeren

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De ANWB-app toont nu parkeerzones en de juiste tarieven tijdens het navigeren. De functie maakt deel uit van de laatste versie van de ANWB Onderweg-app. De ingebouwde navigatie van de app moet daarmee interessanter worden om te gebruiken.

ANWB Onderweg-update

ANWB Onderweg is natuurlijk al een erg complete app waarmee je actuele verkeersinformatie vindt, brandstofprijzen, parkeeradvies en de mogelijkheid om hulp te krijgen bij autopech. Dit keer heeft ANWB-app een verbetering gekregen voor zijn navigatie, dat melden de ontwikkelaars in de Google Play Store.

Parkeeradvies zit nu beter geïntegreerd in verschillende menu's van de navigatie. Tijdens het navigeren zal je op kaart de paarkeerzones zien, zodat je makkelijk naar een paarkeerplaats kan rijden. Daarnaast kan je ook op een bestemming aankomen en naar parking zoeken via de zoekfunctie, of je neemt gewoon de kaart erbij om parkeerzones te vinden. Telkens kan je de tarieven bekijken zodat je de goedkoopste parkeerplaatsen vindt.

Meer verbeteringen voor navigatie

De navigatie van ANWB Onderweg heeft al heel wat handigheden gekregen de voorbije maanden. Je kan sinds september tankstations of laadpalen zoeken onderweg op je route. Vooraf moet je ook in de app aangeven of jouw auto elektrisch is of rijdt op brandstof. Je kan in de navigatie informatie krijgen over flitsers en wegwerkzaamheden.

Gerelateerde artikelen

De parkeerfuncties in de navigatie maken deel uit van versie 5.0.5 van de app en je kan die update nu installeren. Opvallend is ook de ontwikkelaars met deze versie ook "een stapel verbeteringen" hebben opgepakt en dat op basis van feedback van gebruikers. Vermoedelijk gaat het daarbij om opgeloste bugs en een verbeterde stabiliteit. De ontwikkelaars sporen gebruikers aan om vooral feedback te blijven melden via de duidelijke Feedback-knop in de app of via e-mail.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nederlandse apps? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

ANWB Onderweg & Wegenwacht

ANWB Onderweg & Wegenwacht

De ANWB Onderweg-app geeft je alles wat je onderweg nodig hebt: actuele verkeersinformatie, ANWB File Alert bij vertraging op opgeslagen routes, een routeplanner, pa ..

Bedankt voor de tip, Ronald.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk