ANWB Onderweg-app komt met navigatie en tanken langs je route

ANWB Onderweg-app komt met navigatie en tanken langs je route

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

In de ANWB Onderweg en Wegenwacht-app is het door middel van een nieuwe update nu mogelijk om laadpalen en tankstations te vinden langs je route. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe functies. In dit artikel pikken we er een aantal voor je uit.

ANWB Onderweg en Wegenwacht

De ANWB Onderweg en Wegenwacht-app bevat allemaal handige functies voor als je met de auto op pad gaat. Zo kun je met de app navigeren en daarbij biedt de app onder andere informatie over flitsers en werkzaamheden, actuele benzineprijzen en meer informatie over de huidige omstandigheden op de weg. Hierbij kun je denken aan informatie over files. Bij deze functies komt de ANWB Onderweg-app, door middel van een update, nu met nog meer toevoegingen. Zo kun je bij het navigeren nu aangeven dat je onderweg wil snelladen.

Tanken en laden langs je route

Bij het instellen van de ANWB Onderweg en Wegenwacht-app kun je aangeven of je auto op benzine of op elektriciteit rijdt. Als je vervolgens gaat navigeren in de app, kun je aangeven of je wil tanken of wil snelladen langs je route. De app kijkt vervolgens welke benzinestations of snellaad mogelijkheden er zijn. Daarbij geeft de app ook informatie over de beschikbaarheid. Je kunt dus bijvoorbeeld zien hoeveel pompen of laadpalen beschikbaar zijn bij een bepaald station.

Als je daaropvolgend je gewenste optie hebt gekozen, kun je het benzinestation of de laadpalen toevoegen aan je route. De app stuurt je je dan dus langs dit station. De app geeft overigens ook informatie over wat voor soort snellaadpaal er beschikbaar is. Daar kun je dus ook rekening mee houden. Naast deze functie biedt de app nu ook ondersteuning voor Apple CarPlay, kun je aangeven dat je wil parkeren en/of laden op je bestemming én biedt het nog meer ondersteuning en informatie bij pech. De app is hier te downloaden in de Google Play Store.

Gebruik jij de ANWB Onderweg en Wegenwacht-app en wat vind jij van de nieuwe functionaliteiten? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

ANWB Onderweg & Wegenwacht

ANWB Onderweg & Wegenwacht

De ANWB Onderweg-app geeft je alles wat je onderweg nodig hebt: actuele verkeersinformatie, ANWB File Alert bij vertraging op opgeslagen routes, een routeplanner, pa ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk