ANWB geeft 20 keer een jaar gratis parkeren weg: zo kan je deelnemen

ANWB geeft 20 keer een jaar gratis parkeren weg: zo kan je deelnemen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De ANWB Onderweg-app viert een feestje vanwege het tienjarig bestaan. De app geeft daarom 20 keer een jaar lang gratis parkeren weg en iedereen maakt kans om te winnen door gewoon door de app navigeren. We leggen het uit.

ANWB Onderweg

Wat is het leven duur geworden zeg en het zou wel erg meezitten als parkeren in ieder geval al gratis kan. De ANWB Onderweg-app blaast 10 kaarsjes uit en laat straks 20 gebruikers een jaar lang gratis parkeren via de app een prijs met een waarde van 400 euro, aldus de ANWB. Zowel leden als niet-leden maken kans om te winnen en deelnemen is ook erg eenvoudig.

In de ANWB- Onderweg app ga je naar het tabblad Mijn ANWB en vervolgens kies je 10 jaar Onderweg. Je krijgt daar te lezen dat in interface van de Onderweg-app drie feesthoedjes verborgen zijn. Pas als je de hoedjes vindt en erop tikt kan je deelnemen aan de wedstrijd door te kiezen voor Gegevens invullen. Eind juni worden de 20 winnaars door de ANWB gecontacteerd. Je kan nog deelnemen tot 19 juni.

Gerelateerde artikelen

De tips

Op de pagina '10 jaar Onderweg' vind je in de app ook de benodigde tips over de plaatsen in de interface waar je de drie feesthoedjes kan vinden. Alle tips spreken voor zich en we willen dus liever geen pretbedervers zijn door screenshots te delen van de juiste plaatsen in de app.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

ANWB geeft 20 keer een jaar gratis parkeren weg: zo kan je deelnemen

Er is maar één hoedje dat iets moeilijker te vinden is, omdat het verstopt is op de plaats waar de app 10 jaar geleden is ontstaan. Als het je echt niet weet waar te zoeken, dan geven we je een duwtje in de rug. Oh ja en vergeet niet: parkeren is er waarschijnlijk gratis. Daarmee zal je het moeten doen. Kan jij de hoedjes vinden? Misschien kan jij de andere AW-lezers een handje helpen. Parkeer je hints maar in de reacties onder dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nederlandse apps? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

ANWB Onderweg & Wegenwacht

ANWB Onderweg & Wegenwacht

De ANWB Onderweg-app geeft je alles wat je onderweg nodig hebt: actuele verkeersinformatie, ANWB File Alert bij vertraging op opgeslagen routes, een routeplanner, pa ..

Bedankt voor de tip, Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk