The Wait Is Over! De nieuwe Androidworld-app is er!

The Wait Is Over! De nieuwe Androidworld-app is er!

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

The Wait Is Over! De compleet nieuwe Androidworld-app is eindelijk goedgekeurd door Google en beschikbaar in de Play Store.

Nieuwe website, nieuwe apps

Eind oktober ging Androidworld over op een nieuw cms. De gehele frontpage werd in een nieuw jasje gestoken, en dat geldt ook voor het deel waar de redactie in werkt, de backend. Naast de nieuwe website werd er achter de schermen ook keihard gewerkt aan niet één, niet twee maar drie nieuwe apps. Inderdaad, je leest het goed. Drie nieuwe apps: een app voor Androidworld.nl, een voor Androidworld.be, en een voor PlayStadia.nl. Er komt zelfs een iOS-app!

The Wait Is Over! De nieuwe Androidworld-app is er!

De app voor Androidworld Nederland, AW Reader, hadden onze ontwikkelaars ruim een week geleden al in de Play Store aangemeld. Helaas had Google voor deze goedkeuringen een achterstand in te halen en bleef de goedkeuring heel, echt heel lang uit. Nu is dan eindelijk, op de meeste telefoons op de redactie, de update voor de AW Reader beschikbaar. Zie je de update nog niet? Dan kan het helpen om de Play Store even af te sluiten en opnieuw op te starten. De app voor Androidworld België is de volgende app die op de planning staat om gelanceerd te worden. Daarna volgt de app voor PlayStadia.

Heb je vragen over de nieuwe website of de AW Reader? Heb je opmerkingen of suggesties? Stel ze dan in de reacties onder dit artikel of via ons contactformulier. Ondertussen blijft de redactie jullie voorzien van mooie content, en werken we daarnaast keihard aan de andere apps en het nieuwe forum.

AW Reader downloaden

Je kan de spiksplinternieuwe app van Androidworld via de knop hieronder downloaden of updaten.

AW Reader - Androidworld

AW Reader - Androidworld

Androidworld is de grootste Android-nieuwssite en Android-community van Nederland en België. Via de AW Reader brengen we je dagelijks op de hoogte van het ..
The Wait Is Over! De nieuwe Androidworld-app is er!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk