'Android Berichten krijgt Smart Reply en Chrome OS-integratie'

'Android Berichten krijgt Smart Reply en Chrome OS-integratie'

Smart Reply

Smart Reply is een functie die we in meer Google-apps tegenkomen. Dit zijn antwoordsuggesties die kunnen worden gebruikt bij het beantwoorden van een e-mail (Inbox, Gmail) of in een chat-app (Allo). Google heeft zelfs een app gewijd aan deze slimme antwoordsuggesties, Reply. Dit is een experimentele app die slimme antwoorden geeft op binnenkomende (chat)berichten vanuit andere apps zoals Hangouts, Allo, WhatsApp, Facebook Messenger, Skype maar ook privéberichten in Twitter en Slack.

Aan dit rijtje kunnen we binnenkort wellicht ook Android Berichten toevoegen, de standaard-app voor het verzenden van sms'jes. De slimme antwoordsuggesties zijn namelijk bij deze Reddit-gebruiker in de messenger-app te zien. Zoals hieronder te zien is, zijn de antwoorden in de instellingen van Android Berichten eventueel uit te schakelen.

Android Berichten krijgt Smart Reply

Chrome OS-integratie

Recente aanwijzingen duiden op een integratie van Android Berichten met Chome OS. Dit is Googles besturingssysteem voor laptops, covertibles en tablets. Deze aanwijzing komt overeen met dit bericht over het vermoeden dat er een web-interface in de maak is voor Android Berichten waarmee je dan ook vanaf je laptop berichten versturen en ontvangen. Deze vermoedens hebben het ook over het kunnen versturen van gif'jes vanuit de web-interface en het kunnen verbinden van een Google-account.

Nu de scheidslijn tussen Android en Chrome OS steeds meer verdwijnt, de Google Play Store en Android-apps werken immers op Chrome OS, is het uitbrengen van tablets met Chrome OS besturingssysteem geen slecht idee: je krijgt immers het beste van beide werelden. De Chrome OS-integratie van Android Berichten past perfect in deze visie.

Of en wanneer Android Berichten Smart Reply en Chrome OS-integratie is niet bekend, noch bevestigt door Google. Zodra er meer nieuws is, lees je dat natuurlijk op Androidworld.

Berichten
Blijf in contact met vrienden en familie. Berichten van Google is een messenger-app waarmee je sms- en mms-berichten kunt verzenden naar en ontvangen van elke telefo ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties