Allo for web is nu beschikbaar, zo werkt het

Allo for web is nu beschikbaar, zo werkt het

Allo for web

Allo is een messenger waarmee je naast het versturen van berichten, foto's, video's en selfie-stickers, ook vragen kunt stellen aan (de previewversie) van Google Assistant. Allo voor web is de webversie of desktop-app van Google Allo, vergelijkbaar met WhatsApp Web. Met deze webversie kun je dus Allo gebruiken op je pc of laptop.

Deze webversie zat er al een tijdje aan te komen, maar we hebben toch heel wat geduld moeten opbrengen. Tot vandaag, want Allo for web is nu beschikbaar. Wij leggen in dit artikel uit hoe je Allo for web activeert.

Stappenplan

1. Ga naar Google Allo op je Androidsmartphone

2. Open het zijmenu en selecteer 'Allo for web'

3. Klik op 'Scan QR-code'

4. Open Allo for web op je desktop via deze link

5. Richt nu je smartphone op de QR-code op je beeldscherm

Nu wordt er verbinding gemaakt tussen de desktop-app en je smartphone, net als bij de desktop-app van WhatsApp. Zolang er verbinding is tussenbeide, kun je de messenger op je desktop gebruiken. De Android-app laat ook zien op welke computers je ingelogd bent. Hier kun je dan makkelijk weer een actieve sessie beëindigen.

Wat mogelijkheden betreft is Allo behoorlijk compleet. Zo kun je in deze messenger van Google een quick-selfie opnemen, relevante emoji en stickers laten voorspellen, gif'jes versturen, chatbots bestoken met vragen, bestanden versturen, incognito groepsgesprekken en videogesprekken starten met Duo, en je eigen selfie-stickers maken gebaseerd op je eigen foto.

Allo downloaden

Wil je Allo ook eens proberen? De app is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken. De webversie is via deze link op je desktop te bereiken.

Google Allo
Google Allo is een messenger-app met uitgebreide mogelijkheden. Uiteraard kan er gechat worden, net als in elke andere messenger, maar er zijn ook veel extra opties ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer