Recepten in de Albert Heijn supermarkt app kun je nu personaliseren

Recepten in de Albert Heijn supermarkt app kun je nu personaliseren

Er staat een update klaar voor de Albert Heijn supermarkt-app. Deze update maakt het mogelijk om Allerhande-recepten persoonlijker te maken. Androidworld legt uit hoe dit werkt.

Albert Heijn supermarkt recepten

Albert Heijn supermarkt zit boordevol met recepten onder andere uit de Allerhande. Die recepten kun je nu personaliseren, dat wil zeggen: naar jouw smaak maken. Je begint in het onderdeel Koken in de navigatiebalk:

  1. Open de Albert Heijn supermarkt-app
  2. Kies een recept uit bij het onderdeel Koken en tik op Bekijk recept
  3. Tik op Voeg producten toe
  4. Nu kom je in de Productsuggesties en achter elk ingrediënt vind je een knop met twee pijltjes
  5. Tik op de knop met twee pijltjes en kies een alternatief
  6. Tik vervolgens op Voeg producten toe
  7. Reken je online bestelling af bij Mijn lijst

Je kan kiezen voor een goedkoper, gezonder of biologisch alternatief, de keuze is helemaal aan jou.

Vanaf deze versie kan je Allerhande recepten precies naar jouw smaak op je lijst zetten. Wissel producten om voor een alternatief dat goedkoper, gezonder of biologisch is.

Changelog in Google Play

Widt je dat Albert Heijn bezig is met meer duurzame initiatieven? Zo kun je in de Albert Heijn supermarkt-app sinds kort in je profiel aangeven of je liever digitale kassabonnen wilt gebruiken. En begin dit jaar introduceerde supermarkt Overblijvers. Dat is een app waarmee klanten tasjes kunnen kopen met producten waarvan de houdbaarheidsdatum bijna is verstreken. Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is op het gebied van duurzaamheid en tech? Bekijk dan eens onze themaweek over dit onderwerp. Je vindt hier alle artikelen die we in deze themaweek hebben gepubliceerd.

Gebruik jij de Albert Heijn supermarkt-app voor je online en offline boodschappen? Laat het ons in de reacties weten.

Albert Heijn supermarkt
Met de app van Albert Heijn kun je eenvoudig je boodschappen plannen en eventueel thuislaten bezorgen. Ook is er een scanmogelijkheid ingebouwd om producten te scann ..

Meer info

Bedankt voor de tip, Ronald!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties