Albert Heijn lanceert de Mijn Bonus Box voor persoonlijke kortingen

Albert Heijn lanceert de Mijn Bonus Box voor persoonlijke kortingen

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Albert Heijn heeft op recent de apps voor Android en iOS voorzien van een update, waarmee klanten voortaan toegang krijgen tot de ‘Mijn Bonus Box’. In de Bonus Box voegen klanten de persoonlijke aanbiedingen toe die ze willen gebruiken, met maximaal vijf aanbiedingen per week.

Mijn Bonus Box

Sinds de introductie van de persoonlijke bonuskaart informeert de Albert Heijn zijn klanten wekelijks over interessante aanbiedingen, deze aanbiedingen komen bovenop de standaard ‘Bonus-artikelen’. Na de meest recente update van de Albert Heijn-app, met versienummer 7.13.1, laat Albert Heijn de klanten zelf ‘de beste aanbiedingen’ uitkiezen in zijn app. Hiervoor voegde de supermarkgigant een ‘Mijn Bonus Box’-functie toe.

Albert Heijn lanceert de Mijn Bonus Box voor persoonlijke kortingen

Na de update worden klanten bij een bezoek aan het Bonus-tabblad van de applicatie met de Bonus Box geconfronteerd, met een grote banner bovenaan de pagina. Door op de banner te klikken krijgt een klant met een persoonlijke bonuskaart tien ‘persoonlijke aanbiedingen’ te zien. Albert Heijn laat de aanbiedingen zien op basis van koopgedrag, of omdat ze nieuwe producten onder de aandacht willen brengen.

Aanbiedingen selecteren

Uit de tien wekelijkse aanbiedingsartikelen kan de appgebruiker vervolgens vijf aanbiedingen kiezen, die gedurende de week met korting aangeschaft kunnen worden. Hiervoor dient de gebruiker op de Activeren-knop bij de aanbieding te klikken. Van zondag op maandag worden de aanbiedingen in de Mijn Bonus Box ververst en kunnen er vijf nieuwe aanbiedingen geselecteerd worden. Gedurende de week is het niet mogelijk om geactiveerde aanbiedingen om te wisselen voor andere aanbiedingen.

Albert Heijn lanceert de Mijn Bonus Box voor persoonlijke kortingen

Aanbiedingen uit de Mijn Bonus Box zijn geldig in de fysieke winkellocaties van de Albert Heijn en de Albert Heijn-webwinkel. Online worden de aanbiedingen automatisch geactiveerd en in de winkel is het activeren zo gemakkelijk als het scannen van de persoonlijke bonuskaart vanuit de Albert Heijn-app, of de fysieke versie van de bonuskaart.

Albert Heijn-app update

Alle toestellen op de redactie beschikken inmiddels over de 7.13.1-update voor de Albert Heijn-app, voor jou staat de update hoogstwaarschijnlijk ook klaar in de Play Store. Ben jij van plan om de Mijn Bonus Box te gaan gebruiken, of had je liever de e-mails gekregen? Laat het ons weten in de reacties onderaan het artikel.

Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn supermarkt

Met de app van Albert Heijn kun je eenvoudig je boodschappen plannen en eventueel thuislaten bezorgen. Ook is er een scanmogelijkheid ingebouwd om producten te scann ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk