Albert Heijn heeft nieuwe app: FoodFirst Leefstijlcoach

Albert Heijn heeft nieuwe app: FoodFirst Leefstijlcoach

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Met de FoodFirst Leefstijlcoach app wil Albert Heijn mensen op een positieve manier helpen om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen en lekkerder te slapen.

FoodFirst Leefstijlcoach

Gezondheid en sporten is tegenwoordig 'een ding' en dat is helemaal niet verkeerd, want de meesten van ons kunnen zich op dat gebied nog wel (iets) verbeteren. Supermarkten spelen hier handig op in, zoals Jumbo met zijn Foodcoach-app voor hardlopers en wielrenners. Albert Heijn volgt met zijn app die moet fungeren als een leefstijlcoach voor iedereen die gezonder wil leven. De app biedt advies, inspiratie, verschillende gezondheidschallenges, video’s en beweeg-, voeding- en meditatieschema’s.

Gerelateerde artikelen

De supermarktketen werkt samen met verschillende experts, zoals artsen, koks, diëtisten, sportcoaches en gedragswetenschappers, om zo advies relevanter te maken voor de verschillende wensen van gebruikers. De ervaren coaches in de app moeten je te helpen gezonde keuzes te (blijven) maken. Zo is huisarts Tamara de Weijer hoofdcoach, laat tv-kok Rudolph van Veen zien hoe je lekker én gezond kunt koken, helpen beweegcoach Han de Hair en yogacoach Teuni Verhagen deelnemers met oefeningen en geeft diëtiste Steffi Haazen voedingsadvies.

Beweegcoach Han de Hair

Beweegcoach Han de Hair

Challenges en gezond eten

Albert Heijn geeft aan dat de challenges op het gebied van eten, slapen, bewegen en ontspannen, een belangrijk onderdeel zijn van de app. Zo'n challenge is een kort, motiverend veranderprogramma dat meestal zo’n twee weken duurt. Elke dag krijg je een korte opdracht om op te focussen, inclusief handige filmpjes en artikelen met tips en inspiratie. Daarnaast ontvang je motiverende e-mails en berichten van je coaches. Bij de challenges rond voeding ontvang je tevens iedere dag een recept.

CEO Marit van Egmond van Albert Heijn wil een gezonde leefstijl toegankelijk maken voor iedereen: “Een gezonde leefstijl geeft je veel energie en helpt je om je elke dag lekker in je vel te voelen. Maar gezonde keuzes maken en volhouden is best lastig. FoodFirst Leefstijlcoach biedt relevante challenges voor jou persoonlijk - zoals meer groente eten, vaker een vegetarische maaltijd of bewuster omgaan met suiker - en verschillende tips om het vol te houden.” Van Egmond geeft aan dat gezond eten de basis is voor een gezonde leefstijl. Daarnaast moet de FoodFirst Leefstijlcoach-app je helpen met bewegen, slapen en ontspannen.

Albert Heijn heeft nieuwe app: FoodFirst Leefstijlcoach

FoodFirst Leefstijlcoach downloaden

Wil je je leefstijl veranderen met FoodFirst Leefstijlcoach? Je kan de app in de Google Play Store en in de App Store downloaden. FoodFirst Leefstijlcoach is gratis te gebruiken. Je moet wel een bonuskaart hebben of aanmaken om de app te kunnen gebruiken.

Yogacoach Teuni Verhagen

Yogacoach Teuni Verhagen

Mijn Leefstijlcoach App

Mijn Leefstijlcoach App

Samen met de Coöperatie VGZ en met artsen, koks, diëtisten, sportcoaches en gedragswetenschappers, heeft Albert Heijn de Mijn Leefstijlcoach App ontwikkeld. De bed ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk