Ai.type keyboard: een slim toetsenbord dat jouw schrijfstijl leert

Ai.type keyboard: een slim toetsenbord dat jouw schrijfstijl leert

Hunter Koppen

door Hunter Koppen

Laatst geüpdatet

Premium

Laat ik beginnen met het zeggen dat je bij Ai.type keyboard FREE een aantal functies van de premium versie de eerste 10 dagen kunt uitproberen, voordat deze functies weer worden uitgeschakeld, dit zijn voorspelling, voltooiing, correctie, vegen, en emoji. De premium versie kost 3,99 euro, zie het dus als een soort 10 dagen bedenktijd. Ook krijg je bij de gratis versie af en toe advertenties te zien.

Na het installeren van de app helpt het programma je direct om het nieuwe toetsenbord te activeren. Daarna kan je in de app zelf allerlei instellingen doen. Zo kan je een ander thema voor je toetsenbord kiezen, kun je deze kopen uit de markt en er is een dagelijks thema gratis te downloaden. Verder kan je invoertalen kiezen, de look & feel aanpassen, allerlei instellingen voor voorspellingen aangeven en een paar kleine dingen zoals feedback geven of een korte handleiding bekijken. Overigens kan je in de betaalde versie echt alles zelf instellen via de "make it mine" functie.

Het belangrijkste van de app is natuurlijk het toetsenbord zelf, dus wat kan het nou allemaal? Allereerst leert de app jouw schrijfstijl, zoals we ook kennen van andere apps. Dit betekent dat het toetsenbord steeds beter wordt in het voorspellen van de woorden die jij wil typen. Dat kost dus wel even tijd maar kan de moeite waard zijn. De app ondersteunt overigens gewoon Nederlands dus de app kan ook halverwege je woorden afmaken en als je iets fout schrijft dan verbetert de app het automatisch voor je.

Naast deze functies kan je ook het toetsenbord verplaatsen, om te typen met één hand bijvoorbeeld, of groter maken. Ook schrijven door te vegen over het scherm is mogelijk, maar dit wilde niet werken bij mij. Ook zijn er nog zat andere kleine extra's verwerkt in het toetsenbord die je beter zelf even kan uittesten als het voorgaande je wel goed in de oren klinkt en waarbij tientallen miljoenen mensen je al voor gingen.

Beschikbaarheid

De app is gratis te downloaden via onderstaande knop, of de Plus versie voor 3,99 euro in de Google Play Store

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk