AirBnb verstuurt testmelding naar gebruikers over de hele wereld

AirBnb verstuurt testmelding naar gebruikers over de hele wereld

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Eén van de ontwikkelaars van AirBnb heeft een slechte start van de dag. Gebruikers van de AirBnb-app hebben zojuist een notificatie gekregen die waarschijnlijk als interne testmelding bedoeld was.

Gerelateerde artikelen

AirBnb verstuurt testbericht in productie

AirBnb is een plek waarop je een huis, appartement of kamer kunt huren en verhuren bij een particulier. Wereldwijd melden gebruikers van de AirBnb-app zich nu op Reddit omdat de ontwikkelaar een nog slechtere dag te bezorgen. Deze persoon heeft namelijk een testmelding live gezet voor iedereen. Ook op Twitter stromen de berichten over de notificatie binnen. Er komen meldingen vanuit de hele wereld, van Los Angels tot Nederland. Ook wij hebben op de redactie namelijk screenshots binnengekregen met daarin 'Test Dev notification' als tekst.

Het lijkt erop dat een ontwikkelaar van AirBnb per ongeluk een testmelding heeft verstuurd naar de productie-omgeving. Dat betekent dat iedereen die AirBnb gebruikt de melding nu op zijn telefoon heeft gekregen. Iemand bij Samsung heeft dat ook al wel eens gedaan. Gelukkig zien veel AirBnb-gebruikers het zonnig in en zijn sommigen nu zelfs een leuke trip aan het boeken in de app. Mocht jij dat trouwens ook van plan zijn, vergeet dan niet deze 7 pro-tips voor een topvakantie met deze app.

Airbnb

Airbnb

Of het nu gaat om een historisch appartement voor een nacht, een woonboot of kasteel voor een week, een villa voor een maand, Airbnb verbindt mensen met unieke reise ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk