AH heeft primeur met Tap to go: een kassaloze winkelervaring in Nederland

AH heeft primeur met Tap to go: een kassaloze winkelervaring in Nederland

Tap to go

Supermarktketen Albert Heijn wil het zijn klanten zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben ze Tap to go geïntroduceerd, een systeem waarbij een kassa of pinapparaat overbodig is. Je leest het goed, binnen een aantal AH to go-filialen loop je nu naar binnen, neemt wat je nodig hebt, en loopt zomaar weer naar buiten. Dat is natuurlijk niet het volledige verhaal, want er zit nog een kleine stap voor het naar buiten lopen.

Om zo snel en makkelijk te kunnen winkelen, download je de Tap to go-app waarmee je je Tap to go-kaart activeert. Als je een artikel uit het schap neemt, houd je de kaart tegen het prijskaartje, en het artikel wordt geregistreerd op je account. Na tien minuten zal het bedrag van de aankoop van je rekening gehaald worden. Tap to go is ook mogelijk zonder kaart, want naast de kaart kun je ook je Android-telefoon gebruiken om de aankoop te registreren, dat scheelt toch weer een kaart in portemonnee.

Tap to go

Tap to go is vanaf vandaag te gebruiken in de twee AH to go's in het Academisch Medisch Centrum en volgende week zal het ook gebruikt kunnen worden in de AH to go bij het metrostation op Amsterdam Centraal.

Beschikbaarheid

Het is de bedoeling dat alle 80 AH to go's de beschikking krijgen over deze technologie die het snelle winkelen mogelijk maakt. De AH to go is een afgeslankte vorm van een 'gewone' supermarkt waar vooral kleine boodschappen voor tussendoor of voor de lunch worden gedaan. Of Tap to go ook naar de andere filialen van Albert Heijn gebracht zal worden is nog niet bekend.

Bron: persbericht

Tap to go
Tap to go is een techniek van de supermarkt-keten Albert Heijn waarmee je zonder kassa en pin kunt winkelen in een AH to go-filiaal. Je installeert de app en activee ..

Meer info

Lees meer over:
Eten en drinken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties