Deze apps zijn tijdelijk gratis of afgeprijsd in de Google Play Store (Back to School)

Deze apps zijn tijdelijk gratis of afgeprijsd in de Google Play Store (Back to School)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De themaweek op Androidworld staat in het teken van Back to School. We hebben in het kader hiervan een mooi overzicht voor je gemaakt met tijdelijk gratis of afgeprijsde apps die van pas kunnen komen voor, tijdens of na de studie, werk of school. Bekijk het overzicht hier.

Tijdelijk afgeprijsde apps

Ontspanning

Gezondheid

Handige tools

Tijdelijk gratis apps

Leren en concentreren

Handige tools

Bovenstaande gegevens zijn zorgvuldig verzameld. De prijzen van de applicaties en games worden overgenomen uit de Google Play Store en kunnen na verloop van tijd afwijken.

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk