Adobe Photoshop Camera: slimme camera-app is nu beschikbaar

Adobe Photoshop Camera: slimme camera-app is nu beschikbaar

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Update 11 juni: Adobe Photoshop Camera is nog niet voor elke telefoon geschikt. Hieronder zie je welke telefoons en Android-versies volgens Adobe momenteel een vereiste zijn.

Adobe Photoshop Camera

Adobe Photoshop Camera

Adobe heeft een hele reeks fotobewerkings-apps in de Play Store staan en voegt daar nu Adobe Photoshop Camera aan toe. Deze app pakt het iets anders aan dan de andere apps van Adobe omdat het je foto's al laat bewerken voordat je op de sluiterknop hebt gedrukt.

Screenshot van Adobe Photoshop Camera

Adobe maakt hiervoor gebruik van zijn eigen kunstmatige intelligentie-platform om zo onderwerpen in foto's te kunnen herkennen en hiervoor de beste filters aan te bevelen. Dit gebeurt realtime zodat je voordat je een foto maakt al een filter kunt toepassen. Er zijn meer dan 80 effecten voor onder andere landschapsfoto’s, portretten en afbeeldingen van eten.

Naast de filters biedt de app ook realtime Photoshop-effecten waarmee je je foto's kunt verbeteren met behulp van nabewerking via kunstmatige intelligentie. Er is een functie voor automatisch verbeteren van de helderheid en schaduwen aan te passe en de app kan ook de gehele foto voor je optimaliseren.

Tenslotte zijn er nog de zogenaamde lenzen die geïnspireerd zijn op artiesten en kunstenaars, waaronder Billie Eilish, maar je kan ook je eigen lens maken.

Adobe Photoshop Camera downloaden

Wil je Adobe Photoshop Camera ook eens proberen? Je kan de app via de knop hieronder downloaden.

Adobe Photoshop Camera

Adobe Photoshop Camera

Adobe Photoshop Camera Adobe heeft een hele reeks fotobewerkings-apps in de Play Store staan en voegt daar nu Adobe Photoshop Camera aan toe. Deze app pakt ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk