Adobe komt met nieuwe Android-apps in zomer van 2015

Adobe komt met nieuwe Android-apps in zomer van 2015

Adobe en Android

Adobe heeft tientallen apps in de Play Store staan, die je vast en zeker niet allemaal kent. Er zijn bekende titels te vinden zoals Photoshop Express, Lightroom Mobile en Photoshop Touch, maar ook minder bekende apps. Wat wel opvalt is dat er in de winkel van Apple veel meer Adobe-apps zijn te vinden en Adobe zelf heeft dit ook door, maar zegt nu in een blog Android niet vergeten te zijn.

Zomer 2015

Welke applicaties er precies naar Android zullen komen noemt het bedrijf niet, maar er wordt verwacht dat we onder andere Shape CC, Color CC, Adobe Ideas, Adobe Voice en Adobe Slate zullen gaan zien. Een SDK (Software Development Kit) is wel in ontwikkeling, maar dat was iets wat we al wisten. Hiermee kunnen ontwikkelaars gebruikmaken van diensten van Adobe in hun eigen apps. Vanaf de zomer van dit jaar moeten de apps verschijnen, maar specifiekere data werden dus niet genoemd.

Welke Adobe-app zou jij graag willen zien voor Android?

Bron: Adobe

Lees meer over:
Adobe

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties