ABN AMRO Mobiel Bankieren werkt nu ook met Android 11

ABN AMRO Mobiel Bankieren werkt nu ook met Android 11

ABN AMRO Mobiel Bankieren

De mobiel bankieren-app van ABN Amro is geschikt gemaakt voor Android 11. Deze Androidversie is nog niet officieel aangekondigd en wordt momenteel volop getest.

Google heeft de testversie van Android 11 inmiddels opengesteld voor een groter publiek. Niet alleen ontwikkelaars maar ook eigenaren van een select aantal Androidtelefoons kunnen deze testversie uitproberen. Dat testen komt vaak met een aantal problemen aangezien de software nog niet altijd even stabiel is. Het komt ook vaak voor dat bepaalde apps nog niet werken met de software. In het geval van banken-apps kan dat een drempel zijn om aan een bètaprogramma mee te doen.

Foto van de applicatie

Geschikt voor Android 11

Google heeft gisteren de tweede bètaversie van Android 11 uitgebracht en adviseerde alle app- en game-ontwikkelaars om hun laatste compatibiliteitstests te starten en updates uit te brengen vóór de definitieve release. ABN Amro heeft hier gehoor aan gegeven en heeft zijn mobiel bankieren-app geschikt gemaakt voor Android 11.

Mocht de ABN Amro-app nu een drempel voor jou zijn geweest om mee te doen aan het bètaprogramma abn Android 11? Dan is die drempel nu weggenomen. Wil je dus een gok wagen, dan kun je aan de slag met alle nieuwe mogelijkheden van Android 11. Dat kan dus alleen als je een geschikte telefoon hebt. Welke telefoons geschikt zijn en de stappen om je aan te melden, vind je hier.

Bedankt voor de tip, Ronald!

ABN AMRO Mobiel Bankieren
Online en op je mobiel je bij- en afschrijvingen checken. Je bankmail lezen en versturen maar ook je betalingen plannen. Wanneer dat nodig is kun je via de applicati ..

Meer info

Lees meer over:
Financiën

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties