Naar content
Trending apps
 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • POCO X3

 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

 • Google Pixel 4a

 • OnePlus Nord

 • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Het beste van november

8 beste nieuwe Android-apps november 2017

· 05 december 2017

Elke maand komen er heel veel nieuwe Android-apps in de Play Store. In dit artikel vind je een lijst met de beste gloednieuwe Android-apps die in september in de Play Store zijn gelanceerd en de afgelopen weken op Androidworld zijn besproken.

Can't Talk 

Can't Talk is een app die voor jou reageert op sms'jes, WhatsApp'jes, telefoongesprekken en andere berichten, en dat is natuurlijk handig als je net een seizoen van Designated Survivor hebt aangezet om te bingewatchen. Op dit soort momenten wil je namelijk niet gestoord worden door allerlei notificaties op je Androidtelefoon.

Lees ons volledige artikel over Can't Talk hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshot van Can't Talk

Files Go

Files Go is een nieuwe app van Google met functies die bekend voor zullen komen voor sommige mensen. Het is namelijk een bestandsbeheerder met mogelijkheden om geheugen vrij te maken, een cache-cleaner en kaarten met opslagtips.

Lees ons volledige artikel over Files Go hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshot van Files Go

Peaks

Peaks is een handige manier om beleggen voor een groot publiek beschikbaar te maken. Je hoeft hier namelijk geen grote bedragen in een keer in te leggen, wisselgeld is genoeg. Mensen met een Rabobankrekening kunnen Peaks automatisch bankafschrijvingen laten afronden, degene die bij een andere bank bankieren kunnen hun wisselgeld instellen op €1,- per dag.

Lees ons volledige artikel over Peaks hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Android TV-app van de NOS 

De nieuwe NOS-app voor Android TV bevat grote thumbnails voor elk nieuwsitem waar horizontaal doorheen genavigeerd kan worden. Alle items zijn te bekijken in videoformaat, verwacht dus geen lappen tekst en dat is mooi. Android TV is uitermate geschikt voor video. Artikelen lezen kan gewoon in de NOS-app voor smartphones. De uitzendingen betreffen het NOS Journaal, Nieuws in 60 seconden, het jeugdjournaal, Nieuwsuur, het sportjournaal en nog veel meer. De live kanalen in de app zijn NPO NIeuws, NPO Politiek en Radio 1.

Lees ons volledige artikel over deze Android TV-app van de NOS hier

> De NOS-app is te vinden in de Play Store op je Android TV-device of NVIDIA Shield.

NOS - Android TV-app

Focus Go

Focus Go is zoals de maker ervan Francisco Franco het zegt, het broertje van de uitgebreide galerij-app Focus. Focus Go is met maar 1.4MB een eenvoudige galerij-app die niets anders doet, dan het tonen van je foto's. Een eenvoudige app dus zonder poespas, zonder tientallen verschillende mogelijkheden. Dat zie je ook als je de app opent: een overzicht van foto's en video's per maand. Hier kun je nog de grootte van de thumbnails instellen, dat is alles.

Lees ons volledige artikel over Focus Go hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshot Focus Go

MeLoveRadio - Radio Luisteren 2.0

MeLoveRadio is een muziekplatform met Nederlandse muziekstations en de streamingdiensten Spotify, Deezer en Apple Music. Met dit platform kun je in de browser of in de app je je favoriete muziek die je op de radio hoort met één druk op de knop opnieuw afspelen, opslaan in een afspeellijst of delen met je vrienden via sociale media.

Lees ons volledige artikel over MeLoveRadio hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshot van MeLoveRadio

SeeColors

Samsung wil de 300 miljoen mensen die kleurenblind zijn helpen met de app SeeColors. Veel mensen hebben namelijk niet door dat ze kleurenblind zijn, de app kan hierbij een 'diagnose' stellen. Iemand die kleurenblind is kan bepaalde kleuren niet of met moeite onderscheiden. De ogen nemen de kleur niet waar door een afwijking aan het netvlies.

Lees ons volledige artikel over SeeColors hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Datally

Datally is een nieuwe app van Google bestemd voor de mensen zonder onbeperkte internetbundel. Voor hen is het belangrijk om te zien welke apps hoeveel data verbruiken. De app geeft de gebruiker inzicht in en controle over het internetverbruik en laat hem of haar ook besparen hierop.

De app heeft een eenvoudige interface en start in het beginscherm waar grootverbruikers meteen te zien zijn, met bovenaan het totaal aantal verbruikte MB's van vandaag.  Er is een knop 'Manage data' en 'Find wifi'. De laatste zoekt naar openbare wifi-verbindingen in de buurt, zodat je data kunt besparen door hier op in te loggen.

Lees ons volledige artikel over Datally hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshot van Datally

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (0)
Bezig met laden van reacties...