6 apps die je wegwijs maken in de wereld van Bitcoin en andere cryptovaluta

6 apps die je wegwijs maken in de wereld van Bitcoin en andere cryptovaluta

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Bitcoin Checker

Bitcoin Checker is een zeer populaire app voor cryptovaluta. Deze gratis app wordt door veel gebruikers van cryptovaluta gebruikt. Het laat je de huidige prijzen zien van de meest gebruikte cryptovaluta. De interface is zeer eenvoudig en dat is in het voordeel van de app. Je krijgt veel informatie per cryptovaluta te zien. Of het nu gaat om Bitcoin, Ripple of Litecoin of een andere minder bekende munt, deze app heeft er waarschijnlijk wel informatie over. En zoals gezegd: het is gratis!

Bitcoin Wallet van Coinbase

Je bent pas echt eigenaar van je Bitcoins als je de privésleutel van je Bitcoins hebt. Deze sla je op in een wallet. Dit kan een soft- of hardwarewallet zijn. Coinbase is een softwarewallet. Coinbase is een behoorlijk vertrouwd bedrijf in de wereld van Bitcoin. Met deze app kun je Bitcoins kopen, verkopen en zelfs uitgeven vanuit je eigen account. Zie het als je PayPal of Bankieren-app maar dan alleen voor Bitcoins. Je kunt zelfs om Bitcoins vragen bij anderen (Tikkie-app) en op afstand de toegang tot de app blokkeren wanneer je je telefoon kwijt bent. De interface is behoorlijk en wordt ook gezien als een van de beste apps.

(Let op: zet niet al je Bitcoins op deze wallet)

Bitcoin Wallet van Blockchain Luxemburg

Deze Bitcoin-wallet is er nog een in de wereld van de cryptovaluta apps. Deze is van Blockchain Luxembourg. De kenmerken van deze app zijn eenvoudiger en gebruiksvriendelijker. Basisfunctionaliteiten zijn het aantal Bitcoins in je bezit, de koersen op de beurzen (met een waardering tegenover ongeveer 20 andere valuta’s) en een ondersteuning in 25 talen. Ook heeft de app een degelijke beveiliging om ongenodigden uit deze app te houden. Deze app is vooral geschikt voor beginners in cryptovaluta.

Blockfolio

Een meer financieel georiënteerde apps is Blockfolio. Deze app laat je in één oogopslag zien hoe het staat met je investeringen in de cryptovaluta. Je kunt zelfs meldingen instellen wanneer prijzen van een cryptovaluta een grens of een plafond bereiken. De app heeft de beschikking over ongeveer 800 valuta’s op dit moment en je kunt in detail de valuta onderzoeken. Ook is er een tabblad waarin je het nieuws over wereld van crypto kunt volgen. Het is volledig gratis en zeker handig wanneer je meer dan gemiddeld geïnteresseerd bent cryptovaluta.

Blockchain Game

Blockchain Game is een eenvoudig maar verslavend spel waarin je blokken stapelt. Hiermee wordt binnen het spel geld verdiend wat daarna voor een groot deel weer teruggegeven wordt aan de spelers. Alles wat jij hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze aantrekkelijke prijzen en natuurlijk het ontvangen van Bitcoins is: Spelen!

Bitcoin Billionaire

In Bitcoin Billionaire worden nep-Bitcoins (net als Monopoly-geld) in het spel gebruikt als speelgeld. In dit spel kun je geen echte bitcoins of echt geld verdienen, maar toch is het een app die leuk is om te benoemen.

Dit artikel is een bijdrage van Senol Tapirdamaz | Twitter | LinkedIn. Hij schrijft over cryptovaluta op Nozie.nl en is Evernote-specialist.

Blockfolio Bitcoin/Altcoin App

Blockfolio Bitcoin/Altcoin App

Een meer financieel georienteerde app is Blockfolio. Deze app laat je in één oogopslag zien hoe het staat met je investeringen in de cryptovaluta. Je k ..
Blockchain - Bitcoin & Ether Wallet

Blockchain - Bitcoin & Ether Wallet

Deze Bitcoin wallet is er nog een in de wereld van de cryptovaluta apps. Deze is van Blockchain Luxembourg. De kenmerken van deze app zijn eenvoudiger en gebruiksvri ..
Bitcoin Wallet

Bitcoin Wallet

Je bent pas echt eigenaar van je Bitcoins als je de prive sleutel van je Bitcoins hebt. Deze sla je op in een wallet. Dit kan een soft- of hardware wallet zijn. Deze ..
Bitcoin Checker

Bitcoin Checker

Bitcoin Checker is een zeer populaire app voor cryptovaluta. Deze gratis app wordt door veel gebruikers van cryptovaluta gebruikt. Het laat je de huidige prijzen zie ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk