Naar content
Trending apps
 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

 • Facebook

Trending games
 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

 • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
 • Realme X2 Pro

 • Moto G8 Plus

 • Microsoft Surface Duo

 • OnePlus 7T Pro

 • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

En mooie updates!

6 beste nieuwe Android-apps en -games mei 2018

· 02 juni 2018

Elke maand komen er heel veel nieuwe Android-apps in de Play Store. In dit artikel vind je een lijst met de beste gloednieuwe Android-apps en -games die in mei in de Play Store zijn gelanceerd en de afgelopen weken op Androidworld zijn besproken.

Neverthink: The TV of the Internet

In een half uurtje pauze werk je eerst je berichten af en daar na bekijk je zoveel mogelijk memes en andere leuke filmpjes. Deze zoek je op op YouTube maar ook in apps als 9GAG. Dat zoeken dat kost tijd en dat gaat allemaal van je kijktijd af in je veel te korte pauze. De app Neverthink gaat je tijd besparen en zorgen dat je het maximale uit je middagpauze gaat halen. Neverthink doet dit door een soort afstandsbediening te maken voor het internet. Alleen staan er op de toetsen geen nummers maar iconen en benamingen voor verschillende categorieën.

Lees ons volledige artikel over Neverthink hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Neverthink

Google Nieuws

Degene die Google Play Kiosk geïnstalleerd hebben zien nu een nieuw icoontje in de appdrawer staan. Dit is het nieuwe Google Nieuws dat van de grond af opnieuw opgebouwd is en nu voor iedereen in de Play Store beschikbaar is. In Google Nieuws zijn verschillende nieuwsdiensten in één product samengevoegd om meer uniformiteit te creëren. Google Nieuws wordt nu een bron van digitale media zoals nieuws, digitale tijdschriften uit Play Kiosk en nieuwsvideo's uit YouTube. Google Kiosk wordt geïntegreerd met de mogelijkheid om een abonnement te nemen op kranten en magazines en heet nu Kiosk. 

Lees ons volledige artikel over Google Nieuws hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Google Nieuws

Its Study Time - Studeer effectief 

Its Study Time - Studeer effectief is een Nederlandstalige app die uit pure noodzaak is ontwikkeld door software engineer-student Jesse de Gans. Tijdens zijn studie wordt hij nogal eens uit zijn concentratie gehaald door zijn smartphone en dan met name door de notificaties die om de haverklap binnenkwamen. In de app zijn er zijn drie modi waaruit gekozen kan worden, Studeer Countdown, Studeer Stopwatch en Studeer Pomodoro.

Lees ons volledige artikel over Its Study Time - Studeer effectief hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Its Study Time - Studeer effectief

CARROT Weather

CARROT Weather is een Engelstalige weer-bot met een persoonlijkheid, tenminste dat vindt de ontwikkelaar Brian Mueller. En dan hebben we het niet over zo maar een persoonlijkheid maar eentje die je details over het weer vertelt, afgewisseld met een paar beledigingen richting jou en het weer. Gezellig!

Lees ons volledige artikel over CARROT Weather hier.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Dragon Ball Legends

Dat deze game welkom is kunnen we zien aan de 3 miljoen mensen die zich al hadden ingeschreven voor dit spel. Dragon Ball Z is voor heel veel van onze lezers iets waar ze vroeger heel veel naar gekeken en gespeeld hebben. Dragon Ball Legends is sinds kort beschikbaar op Android dus je kunt weer aan de slag!

Lees ons volledige artikel over Dragon Ball Legends hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Dragon Ball Legends

The Lockdown

Met deze app wil ABN AMRO zich in de kijker spelen bij tech-experts en gamers.  Wij mochten The Lockdowneen half uurtje spelen en het ziet er erg gelikt uit. Je wordt meteen in een soort actiefilm gegooid met een kort introductiefilmpje over de chaos die jij moet voorkomen. Via je telefoon zal je naar 2028 gekatapulteerd worden, waarbij het enige betaalmiddel de cryptocurrency is. Een anonieme hacker heeft ervoor gezorgd dat niemand meer bij zijn geld kan en jij moet hem ontmaskeren. Letterlijk trouwens, want je krijgt je aartsvijand te zien met een gaaf digitaal masker op.

Lees ons volledige artikel over The Lockdown hier

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Mooie updates voor bestaande apps en games

Naast nieuwe apps en games zijn er de afgelopen maand ook een aantal mooie updates uitgebracht. Hieronder vind je een overzicht van de beste updates:

> Update Volkskrant-app biedt meer ruimte voor foto's en video's

WhatsApp gaat de strijd aan met Telegram: nieuwe functies voor groepen

Automatische 'Color Pop' feature van Google Foto's rolt vanaf nu uit

Snapchat kan nu live locatie delen met geselecteerde vrienden

Philips Hue-app ontvangt grootste update ooit

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (0)
Bezig met laden van reacties...