6 apps die nu een interessante update krijgen

6 apps die nu een interessante update krijgen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Play Store staat boordevol met apps die eens in de zoveel tijd een update krijgen met handige nieuwe functies. Wij hebben er een aantal gevonden die de moeite waard zijn.

1. Eneco

Met de Eneco-app kunnen klanten hun energieverbruik controleren, meterstanden doorgeven, de tussenstand van de jaarnota bekijken, het termijnbedrag aanpassen, het voordeel van hun zonne-energie bekijken en nog veel meer. Eneco rolt nu een update voor de app uit. Hieronder staan de nieuwe mogelijkheden die Eneco-klanten kunnen gebruiken na het installeren ervan.

Klanten met een slimme thermostaat voor Stadswarmte kunnen nu via de Eneco app hun thermostaat bedienen. Ook kan je 4 voorkeursstanden instellen. Zo is je huis altijd op de gewenste temperatuur! Klanten voor wie deze functies beschikbaar zijn, krijgen automatisch een bericht om de Eneco app te koppelen aan de slimme thermostaat.

Eneco

Eneco

Met de Eneco-app kunnen klanten hun energieverbruik controleren, meterstanden doorgeven, de tussenstand van de jaarnota bekijken,  het termi ..

2. ANWB Eropuit

In de Eropuit-app van de ANWB vind je uiteraard fietsroutes en wandelroutes, maar er is nog veel meer. De ANWB voorziet je via deze app van inspiratie en tips voor als je eropuit wilt in Nederland. Je kan er daarnaast exclusieve ledenvoordelen op uitjes, theaterproducties, stedentrips en meer vinden. De app krijgt nu een update en die maakt het onder andere mogelijk om je eigen routes weer te verwijderen. Hieronder vind je alle nieuwe mogelijkheden die de update brengt.

Het is weer mogelijk om jouw eigen zelf gemaakte routes te verwijderen. Plan je eigen knooppunt wandelroute. Met deze nieuwe versie is het mogelijk zelf jouw eigen wandelknooppunt route te plannen en vervolgens te wandelen. De functie is nog in beta, zo proberen we te leren op basis van jullie ervaringen. Diverse bugfixes en kleine verbeteringen  

ANWB Eropuit

ANWB Eropuit

In de Eropuit-app van de ANWB vind je niet alleen fietsroutes, maar ook onze wandelroutes en inspiratie en tips voor als je eropuit wilt in Nederland. Bovendien ontd ..

3. Speedtest door Ookla

Je Android-telefoon is zo snel als het netwerk waarmee hij verbinding maakt. Met de Speedtest-app van Ookla kom je erachter hoe snel je internetverbinding is. De app krijgt nu een compleet nieuwe functie erbij en die heet Downdetector. Downdetector ken je misschien van Allestoringen. Beide geven aan of een website, app of andere dienst waarschijnlijk te maken heeft met een storing. Die informatie vind je nu ook in de Ookla-app.

We hebben een spannende nieuwe functie in de Speedtest-app geïntroduceerd: de integratie van [[[Downdetector®]]]! [[[Downdetector]]] biedt real-time status- en stroomstoringsinformatie voor allerlei diensten die voor gebruikers cruciaal zijn in hun dagelijkse leven en werk. Om ermee aan de slag te gaan, druk je simpelweg op het 'Status'-icoontje in het midden van de onderste navigatiebalk.

Speedtest door Ookla

Speedtest door Ookla

Je Android-telefoon is zo snel als het netwerk waarmee hij verbinding maakt. Ontdek hoe snel internet overal ter wereld is met de gratis Speedtest Android-app en de ..

4. Google Home

De Google Home-app is de plek voor het instellen, beheren en bedienen van jouw smarthome, zoals de Google Nest-, Google Wifi-, Google Home- en Chromecast-apparaten. In de komende dagen krijgt de app een update waarmee mensen met een Wear OS-smartwatch nieuwe functies kunnen testen. Denk aan het bedienen van je slimme apparaten vanaf je pols, van je slimme lampen tot de thermostaat. We leggen hier uit welke smartwatches meedoen aan het testprogramma en hoe je je ervoor kunt aanmelden.

Er is nu een previewversie van de Home-app beschikbaar voor Wear OS. Vraag via de app een uitnodiging aan om functies van de openbare Google Home-preview te proberen, zoals het vernieuwde app-ontwerp, favorieten, automatiseringen en de nieuwe camerafunctionaliteit.  

Google Home

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

5. Qmusic NL

De radiozender Qmusic gaat in de komende dagen zijn vernieuwde app uitrollen met een update. Deze update bevat een nieuw design, een nieuwe luistertool en een speler voor podcasts en het terugluisteren van programma's. Je leest er alles over in dit artikel op Androidworld.

Je favoriete app is nu nog mooier geworden. Luister nog gemakkelijker naar je favoriete station. App met de Q-dj's, luister eens een podcast of check altijd het laatste muzieknieuws! Wil je niks missen van de tofste acties? Zorg dan dat je push notificaties aan staan in de instellingen van je telefoon en mis niks! Veel plezier in de nieuwe Q-app.

Qmusic NL

Qmusic NL

De Qmusic-app maakt het mogelijk om live radio te streamen, programma's terug te luisteren en deel te nemen aan winacties. Alle content staat per show gegroepeerd en ..

6. Flitsmeister

Het Nederlandse Flitsmeister rolt nu ook een update uit voor zijn app. Een kleine update, maar wel een handige update. Zo zijn er wat problemen verholpen en is er een nieuwe functie voor mensen die de functie ' Flitsmeister automatisch afsluiten via Bluetooth' hebben aanstaan. Je leest er alles over in dit artikel op Androidworld.

Wij luisteren naar jullie feedback! Het kan zijn dat je tijdens de rit soms werd lastiggevallen door Flitsmeister-notificaties als je de app open had staan. Dat hebben we nu opgelost. Ook heeft het menu een lik verf gekregen en hebben we een aantal bugs opgelost. Check alle updates op blog.flitsmeister.nl en blijf ons je feedback sturen. Updaten maarrr!

Flitsmeister

Flitsmeister

Flitspalen en ambulances Flitsmeister is een populaire app die je helpt met navigeren op de weg en je tevens waarschuwt voor naderende ambulances, flitspalen en snelh ..

Meer apps op Androidworld

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zaterdag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

Bedankt Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk