5 apps die nu een interessante update krijgen

5 apps die nu een interessante update krijgen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Play Store staat boordevol met apps die eens in de zoveel tijd een update krijgen met handige nieuwe functies. Wij hebben er een aantal gevonden die de moeite waard zijn.

Evernote

Evernote is een hele uitgebreide notitie-app en zeer populair. Dat zijn concurrerende notitie-apps ook en Evernote kan dus niet achterover leunen. Als het wil blijven behoren tot de beste notitie-apps, zal Evernote een inhaalslag moeten maken. Die inhaalslag begint nu met de toevoeging van Backlinks. Notities die op de een of andere manier met elkaar te maken hebben, kunnen via deze backlinks aan elkaar gekoppeld worden. Je hoeft zo niet meer door de brei aan notities te worstelen, je vindt meteen wat je zoekt.

Backlinks worden vanaf nu uitgerold naar Evernote Personal-, Professional- en Teams-klanten.

  Nieuw- Je kan nu zien welke notities linken naar degene waarin je met Backlinks werkt  

Evernote - blijf geordend.

Evernote - blijf geordend.

We hebben Evernote al vaker besproken en deze app is van menig redactielid de favoriete notitie-applicatie. Evernote is natuurlijk veel meer dan een notitie-applicat ..

Mijn Eetmeter

In Mijn Eetmeter zit nu een nieuwe functie en die heet Mijn nieuwe balans. Met dit nieuwe onderdeel wil het Voedingscentrum mensen helpen hun persoonlijke doel bereiken. De nieuwe functie legt geen stappen op, maar stimuleert mensen om zelf kleine uitdagende stappen te kiezen. Die waarvan zij het gevoel hebt: dit past bij mij en daarom gaat het lukken. Iedereen die wil afvallen met Mijn nieuwe balans ziet wekelijks de volgende statistieken in de app:

  • Hoeveel je bent afgevallen en feedback op je gewichtsverloop.
  • Hoeveel je meer bent gaan eten binnen de Schijf van Vijf. Want gezond eten is de basis tijdens het afvallen én om later je goede veranderingen vast te houden.
  • Hoeveel snacks, dranken en sauzen je neemt. Dit overzicht kan je helpen om een volgende stap uit te zoeken. Bijvoorbeeld het vervangen van frisdrank door een light-variant of water.
  • Hoe goed je (vooruit) gaat qua beweging. Dat kan sport zijn maar ook stevig wandelen en fietsen.

Mijn nieuwe balans is nu beschikbaar in de Mijn Eetmeter-app.

Mijn Eetmeter is uitgebreid met Mijn nieuwe balans. Mijn nieuwe balans biedt hulp bij afvallen. Niet iedereen kan gebruik maken van Mijn nieuwe balans, namelijk: vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, ouderen boven de 70 en jongeren onder de 18 of als je een BMI hebt van onder de 22. In deze versie van de app hebben we een bug opgelost waardoor je je, in sommige gevallen, niet kon aanmelden voor Mijn nieuwe balans.

Mijn Eetmeter

Mijn Eetmeter

Wil je gezonder eten? Of gewoon inzicht krijgen in wat je eet? Het eetdagboek Mijn Eetmeter helpt. Je krijgt te zien hoeveel voedingsstoffen en calorieën je binnenk ..

PACE Drive: vind benzine

De Duitse startup PACE Telematics heeft PACE Drive: vind benzine in ons land gelanceerd. Met deze app kun je aan de pomp betalen met je smartphone. Je kan met de app ook zoeken naar de goedkoopste prijzen voor tankstations. Nieuw in de app is de mogelijkheid om te betalen met je smartwatch of via het infotainmentsysteem van je auto. Die betaling loopt dan via Android Auto of Apple CarPlay.

Dat werkt als volgt:

  • Download de gratis PACE Drive tank-app.
  • Registreer je eenmalig en selecteer de betaalmethode van je voorkeur.
  • Na afloop van de installatie van de app selecteer je het tankstation naar keuze dat Connected Fueling ondersteunt, waar je met de geïntegreerde gps naartoe rijdt
  • Selecteer je pompnummer, vul je tank en geef toestemming voor het uitvoeren van de betaling.

PACE Drive: vind benzine

PACE Drive: vind benzine

Wat is PACE Drive: vind benzine? Met de gratis PACE Drive tank-app kunnen gebruikers niet alleen aan de pomp met hun smartphone betalen, maar ook met h ..

ANWB Eropuit

In de Eropuit-app van de ANWB vind je niet alleen fietsroutes, maar ook onze wandelroutes en inspiratie en tips voor als je eropuit wilt in Nederland. Bovendien ontdek je er exclusieve ledenvoordelen op uitjes, theaterproducties, stedentrips en meer. De app is nu helemaal klaar voor 2023. De ANWB heeft de app namelijk een nieuw uiterlijk gegeven. Dat uiterlijk ligt helemaal in lijn met de andere ANWB-apps.

ANWB Eropuit

ANWB Eropuit

In de Eropuit-app van de ANWB vind je niet alleen fietsroutes, maar ook onze wandelroutes en inspiratie en tips voor als je eropuit wilt in Nederland. Bovendien ontd ..

Eneco

Met de Eneco-app kunnen klanten hun energieverbruik controleren, meterstanden doorgeven, de tussenstand van de jaarnota bekijken, het termijnbedrag aanpassen, het voordeel van hun zonne-energie bekijken en nog veel meer. Eneco rolt nu een update voor de app uit die alles te maken heeft met het prijsplafond.

In 2023 geldt er een prijsplafond op energie voor huishoudens en andere kleinverbruikers. Dit betekent dat zij tot een bepaald gebruik niet meer betalen dan een maximale prijs voor gas, stroom en stadsverwarming. Door dit prijsplafond krijgen de meeste huishoudens korting op hun energierekening. Hieronder vind je de aanpassing die Eneco heeft doorgevoerd aan de app.

We hebben het dashboard aangepast. De functie ‘ingeschat maandbudget’ hield geen rekening met het prijsplafond en is daarom niet langer beschikbaar. In plaats daarvan zie je nu op deze plek jouw actuele verbruik. Swipe je naar links, dan zie je daar jouw energiekosten zonder prijsplafond. We werken aan een dashboard met inzicht in je verbruik van het prijsplafond.

Eneco

Eneco

Met de Eneco-app kunnen klanten hun energieverbruik controleren, meterstanden doorgeven, de tussenstand van de jaarnota bekijken,  het termi ..

Nog meer updates voor apps

Meer apps op Androidworld

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zaterdag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Bedankt Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk