4 verbeteringen voor Samsung Keyboard met grote update

4 verbeteringen voor Samsung Keyboard met grote update

Het toetsenbord van Samsung-telefoons moet straks efficiënter werken met de belangrijke 5.4.70.25-update. De app gaat sneller typfouten herkennen en verder is ook de lay-out van het toetsenbord onder handen genomen. We bespreken de veranderingen die in de update zitten.

Samsung Keyboard-update

SwiftKey en Gboard zijn twee populaire toetsenborden die op Android-telefoons worden gebruikt, maar heel wat Samsung-gebruikers houden liever vast aan het Samsung Keyboard. De techfabrikant kondigt een grote update aan met versie 5.4.70.25 van zijn toetsenbordapplicatie, dat ontdekte Sammobile.

In deze update heeft Samsung het hele design van zijn toetsenbord verbeterd. Op basis van feedback van gebruikers werd bijvoorbeeld de grootte en positie veranderd van bepaalde toetsen die vaak onbedoeld worden ingedrukt. Wie niet kan wennen aan de nieuwe indeling kan het oude toetsenbord nog steeds terughalen vanuit de instellingen. Verder werden de verschillende lay-outs van Samsung Keyboard die in de verschillende landen voorkomen meer gelijk getrokken. Het gaat om de plaats van symbolen en instellingen voor het toetsenbord.

Tekstcorrectie en woordsuggestie

Samsung heeft ook zijn woordsuggesties en tekstcorrecties slimmer gemaakt. Dat wil zeggen dat Keyboard met beter suggesties moet komen en dat het sneller typfouten ontdekt. Daarnaast is specifiek voor Engelse woorden is ook de spelling- en grammaticacontrole verbeterd. Het is ook makkelijker geworden om spellingscontrole in- en uit te schakelen in je toetsenbord. Zo kan hij aan als je een mail stuurt voor het werk en weer uit als je vrienden appt in een groepsgesprek.

En als laatste zijn er nog een reeks fouten aangepakt met de update. Er waren problemen met het vastpinnen van tekst en het klembord in combinatie met een donker thema. Alle verbeteringen kan je bekijken in de onderstaande screenshot.

4 verbeteringen voor Samsung Keyboard met grote update
De laatste update van Samsung keyboard

Heb jij een Samsung-telefoon en gebruik je het standaard toetsenbord of een toetsenbord van derden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel. Bekijk zeker ook onze zes favoriete toetsenborden voor Android.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Samsung Keyboard
Samsung toetsenbord om updates via de Play Store binnen te halen op ondersteunde toestellen. ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties