4 nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 22

4 nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 22

Maarten Blonk

door Maarten Blonk

Laatst geüpdatet

Owly

Owly is een nieuwe applicatie te vinden in de Play Store die af en toe geluidsfragmenten opneemt van 10 seconden en ook registreert waar dit gedaan is. De app is gemaakt door een Nederlandse ontwikkelaar en de opgenomen fragmenten zijn te delen en te taggen, zodat je altijd weet wat je hebt opgenomen bij welk fragment. Ook kun je de locaties van de opnames zien op een landkaart. Opnames kunnen gelijk worden verwijderd worden en anders wordt dit automatisch gedaan, een week na de opname, behalve als je expliciet aangeeft dat dat niet mag bij dat fragment.

De app heeft trouwens niks te maken met Hootsuite de social management tool. Hiermee kun je namelijk url's van websites verkorten, waarna ze een ow.ly-extensie krijgen.

Owly

AD Wekker App

Het WK komt eraan en naast onze speciale WK-apps-rubriek, bespreken we hier gewoon even kort de nieuwe AD Wekker App. Met deze applicatie word je op de hoogte gehouden van het laatste WK-nieuws, gewoon als je net wakker bent geworden. Je moet wel een lidmaatschap hebben op het AD om zodoende de laatste WK-artikelen te kunnen lezen, dus de app kan niet door iedereen gebruikt worden.

Er is een dagelijkse strip in de app te vinden, evenals een overzicht van het laatste WK-nieuws met bijvoorbeeld de uitslagen en hoogtepunten, foto's en sfeerimpressies en ook een exclusieve rubriek over Oranje van Maarten Wijffels. Ook is het mogelijk om speciale voetbalgeluiden in te stellen als wekker.

AD Wekker App

Alarmfase 1 - P2000

Met Alarmafase 1 - P2000 krijg je meldingen van hulpdiensten te zien op je Androidtoestel. De applicatie is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en er zijn verschillende opties in te stellen, bijvoorbeeld de straal van de meldingen die je wilt zien, aangezien het niet echt interessant is om te weten wat er 200km verderop aan hulpdiensten uitrukt.

De eerste week volledig gebruikmaken van deze applicatie is gratis, maar daarna dient er een abonnement te worden afgesloten. Een maandabonnement kost € 0,89, een kwartaalabonnement € 1,79 en voor een jaar € 5,49.

Alarmfase 1 - P2000

Roland Garros 2014

Roland Garros is weer begonnen en nu is daar ook een officiële Garros-app voor in de Play Store te vinden. In de applicatie zijn allerlei statistieken van dit tennistoernooi terug te vinden, maar bijvoorbeeld ook schema's, hoogtepunten, het laatste nieuws, informatie over de spelers, video's, foto's en achtergrondinformatie. Als je een tennisfan bent en dit toernooi, wat nog tot 8 juni duurt, wilt volgen dan is deze app zeker een must-have.

Roland Garros

Roland Garros 2014

Roland Garros 2014

In de applicatie zijn allerlei statistieken van dit tennistoernooi terug te vinden, maar bijvoorbeeld ook schema's, hoogtepunten, het laatste nieuws, informatie over ..
AD Wekker app

AD Wekker app

Er is een dagelijkse strip in de app te vinden, evenals een overzicht van het laatste WK-nieuws met bijvoorbeeld de uitslagen en hoogtepunten, foto's en sfeerimpress ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk