4 apps om Formule 1 in 2021 te volgen, het nieuws en de races

4 apps om Formule 1 in 2021 te volgen, het nieuws en de races

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Zondag start het Formule 1-seizoen van 2021 in Bahrein. Je hoeft niets van de races te missen, want naast de uitzendingen zelf kan ook je smartphone je prima op de hoogte houden. We tonen je de vier beste apps om al het nieuws en de races te volgen.

1. Formula 1®

Het kan natuurlijk niet meer voor de hand liggend, maar de officiële Formula 1-app is een goede tool om op de hoogte te blijven van al de actie. Volg tijdens de races de stand met ook de tijd tussen de coureurs. Daarnaast houdt de app ook een blog bij waarmee je continue updates kan volgen van de belangrijkste gebeurtenissen tijdens de Grand Prix. Uiteraard vind je ook nieuws en analyses gedurende de week in deze app.

Ben je ook een abonnee van 'F1 TV Access', dan krijg je ook uitgebreidere info te zien tijdens de race. Je ziet bijvoorbeeld in real-time in welke sector van het parcours elke auto zich bevindt en je ziet zelfs hoe de staat is van de banden bij elke F1-coureur. Zijn Hamiltons banden weer 'verdwenen', dan hoor je hem erover klagen via de teamradio tegen Bono. Voor abonnees is er ook live-commentaar in het Engels.

Formula 1®

Formula 1®

Het kan natuurlijk niet meer voor de hand liggend, maar de officiële Formule 1-app is een goede tool om op de hoogte te blijven van al de actie. Volg tijdens de rac ..

2. Formula Race Calendar 2021  

Formula Race Calendar 2021 is een eenvoudigere app, want ze biedt geen real-time informatie tijdens de races. De app is - zoals de naam doet vermoeden - in de eerste plaats een kalender die je vertelt wanneer en hoe laat de oefensessie, qualifying en race plaatsvindt.

Verder kan je ook raceresultaten bekijken, ook uit het verleden, en er is een bord met rankings voor de coureurs en ket constructeurskampioenschap. Wie op zoek is naar een apps met al deze basic-functionaliteiten, is bij deze aan het juiste adres. Ben je eerder op zoek naar een manier om alle races toe te voegen aan je Google Agenda, kijk dan hier op de Formule 1-website en kies Sync calendar.

Formula Race Calendar 2021

Formula Race Calendar 2021

Formula Racing Calendar is een eenvoudigere app, want ze ge biedt geen real-time informatie tijdens de races. De app is - zoals de naam doet vermoeden - in de eerste ..
4 apps om Formule 1 in 2021 te volgen, het nieuws en de races

3. FormulaZone

FormulaZone is de app die een indrukwekkende databank aan informatie bevat, want je kan raceresultaten bekijken van 1950 tot vandaag. Gelukkig bevat FormulaZone ook alle recente info die je nodig hebt, met de race- en qualifying-resultaten en zelfs pitstoptijden van de teams. Al die gegevens worden wel één à twee uur na de race bijgewerkt omdat het gaat om een onofficiële app. Verder bevat FormulaZone ook een agenda en ze brengt ook al het nieuws over Formule 1 samen. Lees artikelen van bronnen als Autosport en de BBC.

FormulaZone

FormulaZone

FormulaZone is de app die een indrukwekkende databank aan informatie bevat, want je kan raceresultaten bekijken van 1950 tot vandaag. Gelukkig bevat FormulaZone ook ..
4 apps om Formule 1 in 2021 te volgen, het nieuws en de races

4. Freader1 - Formula Racing News

Freader1 is niet de mooiste app uit dit rijtje, maar ze is wel een handige nieuwsaggregator. Je bepaalt zelf hoe je nieuwsfeed eruit ziet in deze app, en je krijgt artikelen en video's te zien van bekende nieuwsbronnen. Verder kan je ook artikelen filteren op basis van tags en categorieën. De app bevat zowel een licht als donker thema en is aangepast voor tablets. Wanneer er een Grand Prix begint krijg je ook vooraf een herinneringsmelding in Freader1.

Freader1 - Formula Racing News

Freader1 - Formula Racing News

Freader1 is niet de mooiste app uit dit rijtje, maar ze is wel een handige neiuwsaggregator. Je bepaalt zelf hoe je nieuwsfeed eruit ziet in deze app, en je krijgt a ..
4 apps om Formule 1 in 2021 te volgen, het nieuws en de races

Zijn er nog andere apps die jij graag gebruikt om het Formule 1-seizoen te volgen? Wat zijn jouw voorspellingen dit jaar? Blijft Mercedes zegevieren of wordt dit het jaar van Max Verstappen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Afbeelding: Jp Valery

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk