25+ toffe, grappige en leuke Dubsmash video's op een rij

25+ toffe, grappige en leuke Dubsmash video's op een rij

Dubsmash

Deze week schreven we al over , een applicatie waarbij je bekende Nederlands-, Engels of Duitstalige quotes moet playbacken en dit op kunt nemen. Hierna is het een kwestie van versturen naar vrienden, kennissen of familie of gewoon wereldwijd faam verwerven door ze op bijvoorbeeld te delen. Inmiddels staan er al aardig wat dubsmashvideo's op, zijn er kanalen gestart en worden er al compilaties aan elkaar ge-edit door verschillende mensen.Wij hebben het internet afgespeurd, naar 25 interessante, irritante, goede of mooie dubsmashvideo's en in dit artikel vind je dan ook een compilatie van enkele van deze video's. Sommige zijn kort, andere zijn lang en ook zien we al verschillende YouTube-gebruikers die het allemaal erg interessant vinden en inmiddels al tig filmpjes van zichzelf en hun playback skills hebben geplaatst.Niet elke dubsmash zal iedereen aanspreken, sommige zijn niet jouw smaak, andere weer niet geheel jouw stijl, maar het is gewoon een lijst met video's om te laten zien wat dit fenomeen precies is. Kortom: popcorn erbij, paar vrienden achter de computer en lachen maar, want bij enkele filmpjes heb ik dat zeker gedaan.Lees ook:

Download Dubsmash

Denk je dat je het zelf beter kunt, download Dubsmash dan gratis via onderstaande knop, neem je filmpje op en deel deze met ons!

Dubsmash
Kies een beroemde, bekende of lachwekkende quote en neem een video op. Deze zogenaamde 'gedubde' video is makkelijk via Dubsmash te verzenden. Anders dan je zou verw ..

Meer info

Lees meer over:
Media en video

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties