100GB gratis opslag in OneDrive voor Dropbox-gebruikers

100GB gratis opslag in OneDrive voor Dropbox-gebruikers

OneDrive

Microsoft lijkt vastberaden te zijn meer gebruikers te verwelkomen binnen hun diensten en daarom hebben ze een actie opgezet om Dropbox-gebruikers over te halen OneDrive te gebruiken. Door 100GB gratis opslag te bieden voor één jaar, moeten mensen overgehaald worden. De procedure is vrij simpel, via de actiesite inloggen om vervolgens te verifiëren dat je daadwerkelijk in het bezit bent van een Dropbox-account. Dit kan gedaan worden door een bestand te plaatsen in deze online opslag. Vervolgens zal de 100GB gratis opslag worden toegekend voor een periode van één jaar.

Cloudopslag-oorlog

Er zijn tegenwoordig vele opslagdiensten om bestanden online te stallen, naast Dropbox en OneDrive doet Google een duit in het zakje met Drive, maar hebben we ook nog diensten als bijvoorbeeld Box en Mega. De opslag wordt steeds goedkoper en we zien met grote regelmaat acties voorbijkomen waarmee, meer gratis opslagruimte verkregen kan worden, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een nieuwe smartphone. Zo hopen de diensten nieuwe gebruikers aan te trekken en vooral aan zich te binden. Ook deze actie van OneDrive past prima in deze cloudopslag-oorlog.

Microsoft OneDrive
OneDrive is de cloudservice-dienst van Microsoft en vergelijkbaar met Google Drive of Dropbox. Gebruikers krijgen gratis 15GB opslagruimte, maar meer ruimte is bij t ..

Meer info

Lees meer over:
Productiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer