Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1 en Watch S1 Active

De nieuwe Watch S1 is volgens Xiaomi gemaakt voor de moderne professional met een druk schema en een verfijnde smaak. De Xiaomi Watch S1 heeft een klassiek ontwerp. Het horloge heeft een roestvrijstalen frame met daarin het 1,43-inch AMOLED-display, wat wordt beschermd door saffierglas. Er zijn meerdere opties voor de band, onder andere klassiek leer of fluorrubber in verschillende kleuren.

Gerelateerde artikelen

De Xiaomi Watch S1 Active biedt daarentegen kleurrijke en aanpasbare sportstijlen met maximaal comfort. Het 1,43-inch AMOLED-scherm is omringt door een duurzame lichtgewicht metalen rand. Het horlogeframe wordt geleverd in drie kleuren en het bandje is beschikbaar in zes gekleurde opties.

De Xiaomi Watch S1 Active

De Xiaomi Watch S1 Active

117 sporten

De Xiaomi Watch S1 en S1 Active schakelen automatisch de juiste modes aan wanneer het wandelen en hardlopen detecteert. Dit is te danken aan de in totaal 117 fitnessmodi, waaronder 19 professionele modi waaruit gebruikers kunnen kiezen. Beide smartwatches zijn te koppelen met de Strava en Apple Health-apps en houden de gezondheid uitgebreid bij, inclusief zuurstofsaturatie, gezondheidsmonitoring en verbeterde slaapmonitoring.

De Xiaomi Watch S1

De Xiaomi Watch S1

De Xiaomi Watch S1 serie ondersteunt oproepen via Bluetooth, betalingen met Mastercard NFC, en Amazon's spraakassistent Alexa. Bij normaal gebruik en een volledig opgeladen batterij, gaat het horloge tot 12 dagen mee. In de batterijbesparingsmodus tot maar liefst 24 dagen. De smartwatch is weer op te laden met de magnetische oplaadmogelijkheden.

Xiaomi Watch S1 en Watch S1 Active kopen

De Xiaomi Watch S1 is beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 269 euro. De Xiaomi Watch S1 Active ligt in de winkels voor 199 euro.

Specificaties

Xiaomi S1 Xiaomi S1 Active
Vorm: Rond Rond
Scherm: 1,43 inch AMOLED, 466 x 466 pixels 1,43 inch AMOLED, 466 x 466 pixels
Materiaal: Saffierglas en roestvrijstalen behuizing voor het horloge, bandjes van kalfsleer en fluorubber Met glasvezel versterk polyamide, bandjes zijn van siliconen en TPU
Kleuren: Zwart en zilver Moon White / Ocean Blue / Space Black
Afmetingen: 46,5 x 46,5 x 11 mm 46,5 x 46,5 x 11 mm
Software: Xiaomi's eigen smartwatch OS Xiaomi's eigen smartwatch OS
Batterij: 470mAh 470mAh
Waterbestendigheid: 5 ATM 5 ATM
Sensoren: Hartslagsensor (met bloedzuurstofsensor), versnellingsmeter, gyroscoop, geomagnetische sensor, atmosferische sensor, omgevingslichtsensor Hartslagsensor (met bloedzuurstofsensor), versnellingsmeter, gyroscoop, geomagnetische sensor, atmosferische sensor, omgevingslichtsensor
Microfoon: Ja Nee
Luidsprekers: Ja Nee
Verbinding: Wifi en Bluetooth 5.2 Wifi en Bluetooth 5.2
Adviesprijs: 269 euro 199 euro
Specificaties
Camera's
Scherm en afmetingen
Geheugen en opslag
Connectiviteit en sensoren

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk