Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 6 Classic specificaties

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic is een geavanceerde smartwatch met een breed scala aan functies. Het horloge heeft een klassiek en stijlvol ontwerp, met een duurzame aluminium behuizing en een AMOLED-display met hoge resolutie dat levendige kleuren en scherpe details biedt. Met de ingebouwde hartslagmeter, ECG-monitor en slaaptracking kun je nauwkeurig je gezondheid en welzijn bijhouden. Bovendien biedt het geavanceerde fitness-tracking, inclusief het meten van je VO2 max en het detecteren van verschillende workouts.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Een van de opvallende kenmerken van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic is de grotere accu, waardoor je langer kunt genieten van alle functies zonder je zorgen te maken over het opladen. De smartwatch kan naadloos worden verbonden met je Samsung- of Android-smartphone, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot meldingen, berichten, oproepen en apps.

afbeelding van de samsung galaxy watch 6 classic

De Galaxy Watch 6 Classic is ook waterbestendig tot 50 meter, wat betekent dat je hem kunt dragen tijdens zwemmen of andere wateractiviteiten. Daarnaast biedt de handige draaibare ring een intuïtieve manier om door de interface van de smartwatch te navigeren.

Met de ondersteuning voor Samsung Pay kun je zelfs betalingen doen met een simpele tik op de smartwatch. Bovendien kun je de Galaxy Watch 6 Classic personaliseren met talloze wijzerplaten en apps die aansluiten bij jouw interesses en behoeften.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Of je nu op zoek bent naar een stijlvol accessoire of een geavanceerde wearable voor al je behoeften, de Samsung Galaxy Watch 6 Classic is een alles-in-één smartwatch die je gezondheid en fitness ondersteunt en je dagelijkse leven vereenvoudigt.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy Watch 6 Classic kopen

De Galaxy Watch 6 Classic is verkrijgbaar in Black en Silver in 43 mm en 47 mm. Adviesprijzen starten vanaf 419 euro Bluetooth-versie en 469 euro voor de LTE-variant.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic kopen
Samsung Galaxy Watch 6 Classic kopen
Samsung Galaxy Watch 6 Classic kopen

Samsung Galaxy Watch 6 Classic kopen

De Galaxy Watch 6-reeks biedt complete gezondheidsopties en krachtige prestaties in een verfijnd en gestroomlijnd ontwerp - met een dunnere omlijsting, een groter en levendiger scherm en een interactievere gebruikersinterface 3 .

Vanaf 419 euro

Winkelen op:

Specificaties
Camera's
Scherm en afmetingen
Geheugen en opslag
Connectiviteit en sensoren

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk