Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Review

Samsung Galaxy Watch 5 Pro specificaties

De Galaxy Watch 5 en Watch 5 Pro zijn Samsungs smartwatches van 2022. Met de Galaxy Watch 5 focust Samsung op verschillende fitness- en gezondheidsfuncties, terwijl de Galaxy Watch 5 Pro de nadruk legt op extra functies en een extra stevig en stijlvol design. Samsung neemt met de Watch 5 Pro afscheid van de Classic-variant van zijn slimme horloges en gaat helemaal voor minimalistisch design.

Gerelateerde artikelen

Verbeterde gezondheidssensors

Steeds meer mensen willen zo gezond mogelijk leven, geeft Samsung aan, en de nieuwe Galaxy Watch 5-serie moet daarbij helpen. De slimme horloges moeten je namelijk meer inzicht geven in de onderliggende processen, zodat je vervolgens actie kunt ondernemen.

De smartwatches Galaxy Watch 5 Pro beschikt over drie gezondheidssensors die nauwkeurige resultaten op moeten leveren, zoals zuurstofniveaus, (abnormale) hartslag en ook je stressniveau. Je kan met de Galaxy Watch 5 dus altijd en overal je bloeddruk en ECG direct vanaf je pols checken, en zo moet je een steeds beter beeld van de gezondheid van je hart krijgen.

Trainen en herstel

Naast het bijhouden van je trainingen en fitnesssessies, kun je ook achteraf allerlei gegevens opvragen. Er zijn Body Composition-metingen die je inzicht geven in je algehele gezondheid zodat je realistische doelen kunt stellen. Je kan ook gepersonaliseerde workouts opvragen en feedback over je vorderingen krijgen.

Gerelateerde artikelen

Accu en Wear OS

De accu van de Galaxy Watch 5 is in vergelijking met de Galaxy Watch 4 13% groter en is ook 30% sneller opgeladen dan de Galaxy Watch 4. Met een oplaadsessie van 8 minuten kun je een nacht aan slaap monitoren. Het scherm van de horloges is versterkt met Sapphire Crystal Glass. De accu van de Galaxy Watch 5 Pro is nog een stuk groter, namelijk 60%.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

De Galaxy Watch 5 Pro draait op One UI Watch 4.5, dat is gebaseerd op Wear OS van Google. Verder is er integratie met Google Assistant en Spotify en je kan binnenkort ook navigeren met Google Maps vanaf je pols zonder smartphoneverbinding. 

Samsung Galaxy Watch 5 Pro tips

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

De Galaxy Watch 5 Pro is beschikbaar één grootte (45 mm) twee uitvoeringen, Black Titanium en Grey Titanium.

Kleuren Bluetooth LTE
Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45 mm)  Black en Titanium 469 euro  519 euro
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

De Galaxy Watch 5 Pro is Samsungs meest premium smartwatch met meer functies dan ooit. Het slimme horloge komt met veel extra functies en een extra stevig en stijlvol design.

Vanaf 469 euro

Winkelen op:

Specificaties
Camera's
Scherm en afmetingen
Geheugen en opslag
Connectiviteit en sensoren

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk