Google Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2

Review

Google Pixel Watch 2 specificaties 

De Google Pixel Watch 2 is aangekondigd als de langverwachte opvolger van zijn voorganger, met beloftes van verbeteringen op meerdere fronten. Hoewel het design vrijwel identiek is aan dat van de eerste generatie Pixel Watch, zijn er enkele subtiele updates die het horloge een frisse uitstraling geven. De behuizing is nu gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waarmee Google zijn toewijding aan duurzaamheid benadrukt.

Een opvallende verbetering is de grotere kroon, die nu handiger in gebruik zou moeten zijn. Dit is een welkome aanpassing voor gebruikers die de vorige versie als wat klein ervoeren. Maar wat nog belangrijker is, zijn de cruciale upgrades die zijn doorgevoerd om de tekortkomingen van de eerste Pixel Watch aan te pakken.

Batterijduur verbeterd

Een belangrijk pijnpunt van de oorspronkelijke Pixel Watch was de batterijduur, die volgens gebruikers en reviewers te kort schoot. Google beweert dat dit nu is aangepakt met de Pixel Watch 2, die wordt aangedreven door de Snapdragon W5 Gen 1-chipset. Deze chipset belooft niet alleen een aanzienlijke snelheidsverbetering, maar ook een efficiënter energiegebruik. De Pixel Watch 2 zou nu moeiteloos een volledige dag moeten meegaan, inclusief het gebruik van verschillende modi. Bovendien beweert Google dat het opladen nu sneller gaat, waarbij je het horloge in slechts 30 minuten tot de helft kunt opladen.

Een andere essentiële upgrade is de verbeterde water- en stofbestendigheid met een IP68-rating. Dit maakt de Pixel Watch 2 geschikt voor gebruik in diverse omstandigheden, waardoor het een veelzijdigere metgezel wordt voor actieve gebruikers.

Een revolutie in de sensortechnologie is ook zichtbaar aan de achterkant van het horloge, waar sensoren nu in een 'boter-kaas-en-eieren-vorm' zijn geplaatst. Deze sensoren meten niet alleen nauwkeuriger je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed, maar ook je huidtemperatuur en stressniveaus. De toevoeging van de Body Response-functie, aangedreven door een nieuwe continue elektrodermale activiteitssensor, benadrukt de focus op persoonlijke gezondheid en welzijn. Deze functie detecteert mogelijke tekenen van stress en geeft gepersonaliseerde meldingen om gebruikers te helpen stress te verminderen.

Google introduceert ook nieuwe veiligheidsopties, waaronder Medical ID, Emergency Sharing en Safety Check. Deze functies benadrukken het belang van persoonlijke veiligheid en zouden gebruikers in staat stellen om hun welzijn actief te monitoren.

Google Pixel Watch 2 kopen

De Pixel Watch 2 is beschikbaar voor €399 in verschillende kleurvarianten, waaronder zilverkleurig/baaiblauw, matzwart/obsidiaan, zilverkleurig/porselein en goud/grijsgroen. Bovendien ontvangen kopers zes maanden gratis Fitbit Premium, waardoor de deal nog aantrekkelijker wordt voor diegenen die hun gezondheid en fitness serieus nemen. Al met al lijkt de Pixel Watch 2 een veelbelovende upgrade te zijn die tegemoet komt aan de kritieken van zijn voorganger en nieuwe functies introduceert om gebruikers een betere, geavanceerdere ervaring te bieden.

Gerelateerde artikelen

Specificaties
Camera's
Scherm en afmetingen
Geheugen en opslag
Connectiviteit en sensoren

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk