Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2

Review

Fitbit Sense 2 specificaties

Met de Fitbit Sense 2 kun je werken aan je gezondheid. Met de Body Response-sensor wordt continu de elektrodermale activiteit (cEDA) gemonitord. De cEDA-sensor analyseert je harstslag, hartslagvariabiliteit en huidtemperatuur om je via meldingen te helpen begrijpen wanneer je lichaam tekenen van stress vertoont. Het is in feite een verbeteringen voor de normale stressanalyses van Fitbit, en het helpt je om je bewust te worden van mogelijke triggers. Zo kan je beter je stress leren beheersen.

Fitbit heeft ook de interface van de Sense 2 verbeterd en het introduceert tegels met informatie. Binnenkort moet het horloge met Google Maps werken dankzij hun ingebouwde gps, en er komt ook ondersteuning voor Google Wallet. Wat meldingen betreft: je krijgt meldingen van apps en je kan daarnaast op je Fitbit-horloge reageren op berichten met snelle antwoorden.

fitbit sense 2

Fitbit Sense 2 kopen

De Fitbit Sense 2 is te koop vanaf 299,95 euro inclusief een Premium lidmaatschap van zes maanden, voor zowel nieuwe als terugkerende klanten. 

Fitbit Sense 2 kopen
Fitbit Sense 2 kopen
Fitbit Sense 2 kopen

Fitbit Sense 2 kopen

Fitbit Sense 2 is de meest geavanceerde smartwatch voor gezondheid en fitness met nieuwe continue EDA-sensor voor stressdetectie. De Fitbit Sense 2 zet gezondheid en fitness in het absolute middelpunt. Met een dunner en lichter design zit het horloge nog comfortabeler om je pols. Ook is de fysieke knop terug, op een nieuwe, hogere locatie zodat je er tijdens je workout gemakkelijk bij kunt. Met een batterijduur van meer dan zes dagen en snel opladen kan de Sense 2 jouw drukke levensstijl zeker bijbenen.

299,95 euro

Winkelen op:

Specificaties
Camera's
Scherm en afmetingen
Geheugen en opslag
Connectiviteit en sensoren

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk