Xiaomi Redmi 6A

Xiaomi Redmi 6A - specificaties

De Xiaomi Redmi 6A  is een toestel van de budgetlijn van Xiaomi. Dit betekent een goedkoop toestel met best redelijke specificaties. Hij beschikt over een 5,45 inch-scherm met een resolutie van 720 bij 1440 pixels en een trendy 18:9-schermratio. Hij is voorzien voorzien van een 13MP-camera-opzet op de achterzijde. Op de voorzijde maak je selfies met een camera van 5MP.

De processor in dit toestel is een Mediatek Helio P22, deze octacore-processor. Er 2GB aan werkgeheugen met 16GB aan uitbreidbare opslag (tot 256GB)

Verder vind je op dit toestel Bluetooth 4,2, een vingerafdrukscanner op de achterzijde en een IR-blaster aan boord. Dit alles krijgt zijn stroom uit een batterij met een capaciteit van 3.000mAh en die wordt nog steeds opgeladen via een micro-USB 2.0-aansluiting. Hij wordt uitgeleverd met de nieuwste versie van Android, Android 8.1 Oreo in combinatie met de laatste versie van de eigen Xiaomi-schil, MIUI 10.0.

Xiaomi Redmi 6A - prijzen en beschikbaarheid

De Xiaomi Redmi 6A wordt geleverd in de kleuren  Blue, Gray, Gold en Rose Gold. De omgerekende adviesprijS is €79 euro. In eerste instantie worden de toestellen op de Chinese markt verkocht, of en wanneer deze toestellen naar Nederland komen is nog niet te zeggen. De Redmi 5 wordt via Nederlandse webwinkels al wel aangeboden, dus we hebben goede hoop.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk