Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi Mi Mix 2S - specificaties

De Xiaomi Mi Mix 2S is het  vlaggenschip van een van de meest populaire Chinese merken. Dit toestel heeft een keramische achterzijde en een aluminium frame. Het 6 inch grote 18:9-scherm heeft wel hele smalle bezels met wederom de 5 megapixelcamera in de onderste bezel aan de voorzijde. 

Aan de achterzijde zit een dubbele camera die aan de zijkant en boven elkaar geplaatst is. De dubbele 12 megapixelcamera aan de achterzijde heeft mogelijkheden op vlak van kunstmatige intelligentie en krijgt een hele hoge score bij DxOMark. De Xiaomi Mi Mix 2S maakt gebruik van de Snapdragon 845-chipset met daarbij 6GB aan werkgeheugen en 64GB of 128GB aan interne opslag. Er kan ook gekozen worden in een versie met 8GB aan werkgeheugen en 256GB aan interne opslag. Je kunt het geheugen niet uitbreiden met een SDkaart. Al dit geweld wordt gevoed door een 3.400mAh-accu en dat zou in theorie wel genoeg moeten zijn voor een dag.

Wat betreft software draait de Xiaomi Mi Mix 2S op MIUI 9 en dat bevat veel elementen van Android 8.0.  Het toestel is ook voorzien van draadloos laden gebruik makend van het Qi-platform. Naast dat er geen SDkaart in het toestel kan zul je ook geen mini-jack aantreffen op het toestel

Xiaomi Mi Mix 2S - prijzen

De Xiaomi Mi Mix 2S  is leverbaar in de kleuren zwart en keramisch wit. De 6GB/64GB-versie  heet omgerekend een adviesprijs van €527 en de 6GB/128GB-versie is met €575 iets duurder. Het high-end model met 8GB/256GB heeft een prijs van €639. Er zal ook een draadloze lader-pad te koop zijn voor €16. Deze smartphone beschikt over alle banden dus kan op elk markt gekocht en verkocht worden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk