Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6 - Specificaties

De Xiaomi Mi 6 is een high-end Androidtoestel van Xiaomi dat is opgetrokken uit een metalen frame met afgerond glas aan alle kanten. Onder het glas is een homeknop aanwezig waar ook de vingerafdrukscanner in is verwerk

Het vlaggenschip heeft eenzelfde schermgrootte en -resolutie hebben als de Mi 5, namelijk een scherm met een diagonaal van 5,15 inch en een resolutie van 1920x1080 pixels. Er is ook een blauwlichtfilter aanwezig. Daarnaast beschikt, als eerste toestel in China, over een Snapdragon 835-SoC. Voor het afhandelen van taken is er 6GB werkgeheugen aanwezig. Het intern geheugen bedraagt 64 of 128GB.

De twee camera's op de achterkant kunnen kunnen foto's schieten met 12 megapixels en beschikken over optische beeldstabilisatie en 2x optische zoom. De camera voor heeft 8 megapixels. De accucapaciteit is 3350mAh en zou volgens de fabrikant op een lading een dag moeten meegaan.

Het toestel is verder spatwaterdicht en heeft twee speakers voor het produceren van geluid. Er is geen 3,5mm-audio-aansluiting aan boord. De verwachting is dat het toestel geleverd wordt met Android 7.0 en de eigen MIUI-schil eroverheen.

Xiaomi Mi 6 - prijzen en beschikbaarheid

De Xiaomi Mi 6 is leverbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en zilver. De 64GB-versie is verkrijgbaar voor prijzen rond €500.  De 128GB-variant is op dit moment niet verkrijgbaar in Nederland. 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk