Xiaomi Mi 5

De Mi 5 is een high-end smartphone van de Chinese fabrikant Xiaomi. Het toestel komt in verschillende varianten op de markt, waarbij het RAM- en opslaggeheugen verschilt, maar alle varianten worden aangedreven door de Snapdragon 820-chipset van Qualcomm. Er is een 16 megapixel-camera aanwezig met optische beeldstabilisatie dat werkt via vier assen en de accu heeft een capaciteit van 3000mAh.

Er is en USB C-poort aanwezig en het standaardmodel wordt uitgeleverd met 3GB werkgeheugen en 32GB opslag. Het tweede model heeft ook 3GB RAM aan boord, maar het opslaggeheugen is verdubbeld. Daarnaast komt er een keramieken variant op de markt met 4GB werkgeheugen en 128GB intern geheugen. Xiaomi heeft voor de eerste keer een vingerafdrukscanner op de voorkant van een device geplaatst en deze is verwerkt in de homeknop. Het 5,15 inch scherm heeft een resolutie van 2560x1440 pixels en het geheel draait op Android 6.0 met de MIUI-schil.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk