Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11i - specificaties

Een smartphone met alle toeters en bellen is niet voor iedereen besteed, maar wie wel een snel flagship wil voor een lagere prijs, kan eens naar de Mi 11i kijken. hij heeft als basis nog steeds de Snapdragon 888 en combineert die met 8 GB RAM en 128 GB of 256 GB opslag. Het gaat nog steeds om het snelle LPDDR5-geheugen en UFS 3.1-opslag. Hij profiteert dankzij de chipset ook van 5G-internet en de ondersteuning van de nieuwe wifi 6-standaard die downloadsnelheden tot 2,89 Gbps toelaat.

Xiaomi Mi 11i

Het 6,67 inch AMOLED-scherm heeft in tegenstelling tot de Mi 11 Ultra geen gebogen randen en het heeft een Full HD-resolutie. De maximale helderheid van het scherm bedraagt 1.300 nits, maar volgens Xiaomi zorgt het wel voor accurate kleuren, en het biedt ook ondersteuning voor het DCI-P3-kleurenpallet. Daarnaast is er nog steeds de 120 Hz verversingssnelheid, maar het scherm heeft een lagere aanraakgevoeligheid van 360 Hz. De telefoon heeft ook geen waterbestendig design zoals de Ultra-variant, maar hij is wel spatwaterdicht. Hij kan dus met andere woorden een flinke regenbui overleven. Verder is er Gorilla Glass 5-bescherming van het glas op voor- en achterkant en Dolby Atmos-luidsprekers.

Xiaomi Mi 11i

108 MP camera

Xiaomi heeft zijn Mi 11 uitgerust met de 108 MP camera die we al kennen van de gewone Mi 11. Die sensor werkt met pixel-binning om zoveel mogelijk details in een foto vast te leggen. En Xiaomi's zogenaamde Dual Native ISO-technologie zorgt ervoor dat hij goede foto's neemt op plaatsen met weinig licht. Verder is er een 8 MP groothoekcamera van de partij die beelden neemt in een hoek van 118 graden, en de 5 MP telemacrocamera kan 2x inzoomen om foto's te maken van onderwerpen die zich heel dichtbij bevinden.

Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11i - prijzen en beschikbaarheid

De Xiaomi Mi 11i is beschikbaar met 8 GB RAM en een model met 128 GB opslag of 256 GB opslag. De telefoon is verkrijgbaar in de kleuren Celestial Silver, Frosty White en Cosmic Black vanag 649 euro, maar we weten nog niet wanneer hij hier verschijnt.

  • Xiaomi Mi 11i (8 GB + 128 GB) - 649 euro
  • Xiaomi Mi 11i (8 GB + 256 GB)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk