Xiaomi 12 Ultra

Xiaomi 12 Ultra specificaties

Er zijn renders opgedoken van de Xiaomi 12 Ultra, de krachtigere variant van de gewone Xiaomi 12. Het apparaat verschijnt met een camera die in samenwerking met de camerafabrikant Leica is ontwikkeld. In totaal zijn er vijf lenzen en zoals je kan zien nemen die de halve achterzijde van de Xiaomi 12 Ultra in.  

Zoals je kan zien gooit Xiaomi het over een andere boeg met de de Xiaomi 12 Ultra. De telefoon heeft een compleet ander design vergeleken met de Xiaomi 12 en hij ziet er ook helemaal anders uit dan de Xiaomi 11 Ultra. Het tweede scherm op de achterzijde is verdwenen en maakt plaats voor een grotere cameraopstelling.

We weten ook al iets meer over de kenmerken van die camera. Xiaomi slaagt ervoor de handen in elkaar met het Duitse cameramerk Leica, dat jarenlang samenwerkte met concurrent Huawei. Naast een enorme hoofdcamerasensor krijgt de Ultra-variant een groothoekcamera, een telecamera en een periscoopcamera. Die laatste is goed voor een bereik van 5x optische zoom.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Andere specificaties

De Xiaomi 12 Ultra zal verder werken met een 120 Hz AMOLED-scherm met een hoge QHD-resolutie. De telefoon draait op de Snapdragon 8 Gen 1-processor en krijgt een stevige 16 GB aan werkgeheugen en 512 GB opslag. De accu is dit keer een 5.000 mAh exemplaar dat je zal kunnen opladen met een 120W of 150W snellader.

De gelekte renders over de Xiaomi 12 Ultra bevestigen eerdere lekken uit China. Volgens een recent lek zal de Xiaomi 12 op 15 maart wereldwijd worden aangekondigd. De telefoon zal dan tijdens een online-evenement te zien zijn samen met de Xiaomi 12 Pro en de voordeligere Xiaomi 12X. Wanneer we ook de Ultra-variant te zien krijgen, is niet bekend.  

Xiaomi 12 Ultra kopen

Xiaomi en Leica maakten al bekend dat er in juli een vlaggenschip komt dat de ze samen hebben ontwikkeld. Alles wijst erop dat het om de Xiaomi 12 Ultra gaat, maar meer is er nog niet belkend over de prijzen en beschikbaarheid.

Meer over de Xiaomi 12 Ultra

Afbeeldingen: MyDrivers

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk