Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE specificaties

De Xiaomi 11 Lite NE (New Edition) is een budget-smartphone van Xiaomi. Het toestel richt zich voornamelijk op het design, de camera's én het updatebeleid. Volgens Xiaomi krijgt de 11 Lite NE namelijk drie Android-upgrades en vier jaar aan beveiligingsupdates. Dit is voor een budget-toestel van om en nabij de 250 euro veel. 

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Uitgebreid camera-eiland en kleurrijk design

De Xiaomi 11 Lite NE heeft verder drie camera's op de achterkant. Dit zijn een 64 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoeklens en een 5 MP telemacro lens. Deze laatste camera is geoptimaliseerd om macrofoto's te maken. De telefoon beschikt verder over 5G en heeft IP53-rating. Hiermee is de 11 Lite NE spatdicht en beschermd tegen stof.

Daarnaast is de smartphone ook nog eens vrij vlot, heeft het een mooi en vloeiend 6.55 inch Full HD+ AMOLED-paneel met een verversingssnelheid van 90 Hz, stereospeakers en een origineel ontwerp. Let wel op! Dit toestel schommelt veel in prijs, je moet dus even goed opletten wanneer je de telefoon het beste kunt aanschaffen. 

Xiaomi 11 Lite NE - prijzen en beschikbaarheid

De Xiaomi 11 Lite is te koop voor een prijs van om en nabij de 300 euro. Het toestel is te koop in de kleuren 'Mint Green', 'Citrus Yellow', 'Truffle Black', Peach Pink' en 'Bubblegum Blue'. 

Xiaomi 11 Lite 5G NE kopen
Xiaomi 11 Lite 5G NE kopen
Xiaomi 11 Lite 5G NE kopen

Xiaomi 11 Lite 5G NE kopen

Dit toestel richt zich voornamelijk op het design, de camera's én het updatebeleid. De Xiaomi 11 Lite NE heeft verder drie camera's op de achterkant. Dit zijn een 64 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoeklens en een 5 MP telemacro lens

€ 290

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk