De Sony Xperia V heeft een 4,3 inch HD Reality Display ondersteund door de Mobile BRAVIA Engine en eveneens een 1.5 GHz dual-core processor. Ook zal deze over een 13 megapixel camera beschikken die net als de Xperia T binnen een seconde opgestart is en klaar om foto’s te maken.

De Sony Xperia V is een smartphone die LTE-ondersteuning heeft, supersnel mobiel internet. In Nederland kunnen we dit nog niet gebruiken, maar dit zal in de nabije toekomst wellicht veranderen. Daarnaast heeft Sony Xperia V het hoogste niveau stof- en waterbestendigheid voor smartphones (IP55/57+). Ook de Sony Xperia V zal beschikken over de mogelijkheid om via NFC te verbinden met andere Sony-apparaten.

Bij de lancering zal de Sony Xperia V draaien op Android 4.0.4 maar snel bijgewerkt worden naar Android 4.1, oftewel Jelly Bean. De adviesprijs van dit toestel  is € 499 en is verkrijgbaar in het zwart en wit en is tevens Playstation certified.

Specificaties
Androidversie Android 4.1 (Jelly Bean)
Accucapaciteit 1750 mAh
Chipset Qualco MSM8960 Snapdragon
Processorkernen Dual-core
Kloksnelheid 1.5 GHz
Processor Qualco
GPU Andreno 225
Simcard MicroSIM
Camera's
Cameraresolutie achterkant 13 megapixel
Cameraresolutie voorkant 1.3 megapixel
Flits Ja
Scherm en afmetingen
Schermgrootte 4.3 inch
Schermresolutie 720 x 1280 px
Hoogte 129 mm
Breedte 65 mm
Dikte 10 mm
Gewicht 120 mm
Geheugen en opslag
Opslag 8 GB
SD-kaartslot Ja
Connectiviteit en sensoren
WiFi-ondersteuning WIFIA,WIFIB,WIFIG,WIFIN
3G-standaarden
GPS AGPS
Bluetooth-standaarden 1
Beweging AXL,COMPASS,GYRO

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties