Sony Xperia 10 II

Sony Xperia 10 II - specificaties

De Sony Xperia 10 II volgt de Xperia 10 van 2019 op als telefoon die zich aan de bovenkant van het middensegment bevindt en beschikt over een 21:9 OLED-scherm en een IP65/IP68 certificering.

Langwerpig scherm

Evenals de Xperia 10 heeft de Xperia 10 II een 6 inch 21:9 Wide-beeldscherm. Dit OLED-scherm is gebaseerd op de Triluminous-technologie van Sony BRAVIA tv’s en garandeert volgens Sony een optimale kijkervaring, natuurlijk ogende kleuren en diepere zwarttinten. De software van de Sony Xperia 10 II is tevens aangepast voor dit 21:9-scherm met een speciale gaming-mode voor vloeiendere beelden tijdens het gamen, en de mogelijkheid om twee schermen of apps tegelijkertijd op te starten.

Camera's

De Xperia 10 II heeft een camera-set-up met drie lenzen: een 26mm groothoeklens (12MP), 52mm telefotolens (8MP) en 16mm ultragroothoeklens (8MP). Sony voegt daar verbeterde kleurenreproductie aan toe waardoor foto's scherper worden met behulp van vooraf vastgelegde instellingen zoals een Food-, Portret- en Nachtmodus. Aan de voorzijde zit een 8 MP selfiecamera. Ook biedt dit toestel 21:9-functies voor foto’s en video’s in 4K.

De Sony Xperia 10 II beschikt verder over Corning Gorilla Glass 6 aan de voor- en achterzijde, een 3.600 mAh batterij, een Qualcomm Snapdragon 665-processor, 4 GB RAM en 128 GB opslag. De telefoon heeft een 3,5 mm-aansluiting en is voorzien van LDAC, High-Resolution en High-Resolution Wireless Audio voor beter geluid. De vingerafdrukscanner is in de powerknop geïntegreerd.

De Xperia 10 II is uitgerust met Android 10 en kan rekenen op twee jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates en mogelijk Android 11.

Sony Xperia 10 II - prijzen en beschikbaarheid

De Sony Xperia 10 II is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. De adviesprijs is 369 euro. Je kan de telefoon hier los en hier met een abonnement aanschaffen. Sony geeft vanaf 1 juni bij elke bestelling van de telefoon tijdelijk een Sony WI-C310 bluetooth-headset ter waarde van 50 euro erbij cadeau.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk