Samsung Galaxy Z Fold 4

Review

Samsung Galaxy Z Fold 4 specificaties

De Samsung Galaxy Z Fold 4 is een nieuwe high-end vouwbare smartphone. De Z Fold 4 kan qua kracht rekenen op de prestaties van de Snapdragon 8+ Gen 1 met daarbij 12 GB werkgeheugen en 256 GB, 512 GB of 1 TB aan opslag. De accu is met 4.400 mA gelijk gebleven en dat geldt ook voor het snelladen dat met een 25 watt lader gebeurt. Verder is er een 7,6 inch AMOLED-scherm aan de binnenzijde en een 6,2 inch HD+ AMOLED-scherm op de voorkant van het apparaat.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Qua camera's heeft de Z Fold 4 dezelfde opstelling als die van de Galaxy S22. Er is dus een 50 MP hoofdcamera, een 12 MP groothoeklens en een 10 MP telefotocamera. Met deze laatst genoemde lens kun je tot 3x optisch zoomen en tot 30x digitaal zoomen.

De Samsung Galaxy Z Fold 4 wordt geleverd met Android 12L. Dit is een speciale versie van Android die door Google gemaakt is voor grote schermen, zoals opvouwbare telefoons. Volgens Samsung is mede hierdoor het multitasken op de Z Fold 4 eenvoudiger geworden. Er is daarnaast een nieuwe Taskbar met een lay-out die lijkt op die van de pc, en er zijn nieuwe veegbewegingen. Daarmee verplaats je apps makkelijk van volledige schermweergave naar pop-upvensters of je deelt het scherm in tweeën voor meer manieren om te multitasken.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z Fold 4 kopen

De Samsung Galaxy Z Fold 4 is te koop vanaf 1799 euro. Hij is verkrijgbaar in de kleuren: Graygreen, Phantom Black, Beige en Burgundy.

  • Samsung Galaxy Z Fold 4 (12 GB + 256 GB) - 1799 euro
  • Samsung Galaxy Z Fold 4 (12 GB + 512 GB) - 1919 euro
  • Samsung Galaxy Z Fold 4 (12 GB +1 TB) - 2159 euro (Samsung webshop-exclusief)
Samsung Galaxy Z Fold 4 kopen
Samsung Galaxy Z Fold 4 kopen
Samsung Galaxy Z Fold 4 kopen

Samsung Galaxy Z Fold 4 kopen

De Samsung Galaxy Z Fold 4 is Samsungs krachtigste smartphone tot nu toe. Bovendien is het het eerste apparaat dat wordt geleverd met Android 12L, een speciale versie van Android die door Google is gemaakt voor grote schermen, zoals opvouwbare apparaten.

Vanaf 1799 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk