Samsung Galaxy Z Flip 4

Review

Samsung Galaxy Z Flip 4 - specificaties

De Galaxy Z Flip 4 is volgens Samsung zo ontworpen om gebruikers nieuwe, betekenisvolle ervaringen te bieden die het dagelijks leven verbeteren.

Bij de Galaxy Z Flip 4 zien we dat met name terug in de opvallende kleuren en de FlexCam. De FlexCam is geoptimaliseerd voor de populairste sociale media-platforms, zoals Instagram, WhatsApp en Facebook. Je kunt met deze functie direct, met Quick Shot vanaf het Cover Scherm, selfies maken en delen op Instagram. Je kunt ook video-opnames in de Quick Shot-modus maken en eenvoudig overschakelen naar de Flex-modus. Dat moet volgens Samsung ideaal zijn voor contentmakers en vloggers.

Samsung Galaxy Z Flip 4

De Galaxy Z Flip 4 heeft natuurlijk veel meer in huis. In de vouwtelefoon zit namelijk de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, de krachtigste Qualcomm-chipset van dit moment. Samsung heeft tevens de accu opgewaardeerd van 3.300 mAh naar 3.700 mAh inclusief 25 watt snelladen én er is nu ook een variant met 512 GB opslaggeheugen. De accu van de Z Flip 4 is nu in ongeveer 30 minuten voor 50% opgeladen. De Flip 4 is ook waterbestendig dankzij een IPx8-certificaat.

Samsung Galaxy Z Flip 4

  De grootte van het scherm aan de binnenkant en het coverscherm zijn verder gelijk gebleven. Dat coverscherm moet ervoor zorgen dat je volledig handsfree kan werken. Samsung geeft aan dat je kunt bellen, sms'en, je auto kunt ontgrendelen en zelfs de SmartThings Scene-widget kunt bedienen vanaf dit schermpje aan de voorkant. 

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 - prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Z Flip 4 is te koop vanaf 1099 euro. Hij is verkrijgbaar in de kleuren: Bora Purple, Graphite, Blue en Pink Gold. Met de Bespoke Edition is de Z Flip 4 ook beschikbaar in tal van kleurencombinaties op de achterkant.

  • Samsung Galaxy Z Flip 4 (8 GB + 128 GB) - 1099 euro
  • Samsung Galaxy Z Flip 4 (8 GB + 256 GB) - 1159 euro
  • Samsung Galaxy Z Flip 4 (8 GB + 512 GB)- 1279 euro
Samsung Galaxy Z Flip 4 kopen
Samsung Galaxy Z Flip 4 kopen
Samsung Galaxy Z Flip 4 kopen

Samsung Galaxy Z Flip 4 kopen

De Samsung Galaxy Z Flip 4 komt met een compact en opvouwbaar design en opvallende kleuren. Je maakt met deze vouwbare telefoon handsfree video's of groep-selfies vanuit verschillende hoeken. Je kunt zelfs bellen, sms'en, je auto ontgrendelen en de SmartThings Scene-widget bedienen vanaf het schermpje aan de voorkant.

Vanaf 1099 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk