Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 - specificaties

De Samsung Galaxy S8 is een van de twee vlaggenschepen uit de S8-serie. Deze uitvoering krijgt een 5,8-inch Super AMOLED-scherm met een beeldverhouding van 18,5:9. Dit maakt de schermen wat langwerpiger. Doordat er geen gebruik meer gemaakt wordt van hardware-knoppen aan de voorkant, is er meer ruimte voor het scherm. Dit, in combinatie met de ongewone beeldverhouding, zorgt ervoor dat de toestellen even groot zijn als de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge, ondanks dat de schermen een stuk groter zijn. Meer informatie over de Galaxy S8+ kun je hier vinden.

De fysieke homeknop verdwijnt ook van de voorkant en gaat samen met de vingerafdrukscanner naar de achterzijde van het toestel. Qua opslag is er bij de goedkoopste variant van dit toestel 64GB aanwezig zijn dat uit te breiden is met een MicroSD-kaart tot en met 256GB. Er zou verder 4GB aan werkgeheugen te vinden zijn evenals een dual pixel 12- en 8-megapixel-camera en een 3000mAh-accu.

Naast de camera aan de voorzijde is de irisscanner geplaatst. Hiermee kan het toestel ontgrendeld worden, maar is het ook mogelijk om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld beveiligde mappen. De S8-serie is stof- en waterdicht met een IP68-certificering en draait op Android 7.0. Tevens is Bixby, de slimme assistent van Samsung, aanwezig op het toestel die zorgt dat jij je met belangrijkere zaken kunt bezighouden.

Samsung Galaxy S8 - accessoires

Hoesjes voor de Samsung Galaxy S8 zijn er in alle soorten en maten. Er zijn originele hoesjes van Samsung zelf, maar ook exemplaren gemaakt door andere accessoire-fabrikanten. Deze verschillen in kwaliteit, prijs en natuurlijk looks. We hebben daarom een lijst samengesteld met de beste hoesjes in alle prijsklassen, met verschillende looks van meerdere merken. Deze lijst vind je hier.

[readmore articles="189137"]

Samsung Galaxy S8 - prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S8  is leverbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Coral Blue, Maple Gold, Rose Pink en Burgundy Red. Hij heeft een adviesprijs van €799.

De Samsung Galaxy S8 is te koop bij de officiële Samsung-shopMobielCoolblueBol.comBelsimpel en Media Markt. Met abonnement is het toestel ook verkrijgbaar bij Vodafone, T-Mobile en Tele2.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk