Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+

De Samsung Galaxy S6 Edge+ is gepresenteerd op 13 augustus 2015 op een eigen Unpacked-evenement in New York en is de grotere broer van de Samsung Galaxy S6 Edge. Het toestel heeft een Super AMOLED-scherm aan boord met een diagonaal van 5,7 inch en een 2K-resolutie met dus 2560x1440 pixels.

Qua processor wordt er weer gebruikgemaakt van een Exynos 7420-chipset, zoals we ook zagen in de S6 en S6 Edge. Deze processor heeft zich al bewezen in vele benchmarks en moet ook zorgen voor minder accugebruik. Het toestel beschikt over 4GB werkgeheugen en de Exynos 7420-chipset en komt op de markt in varianten met 32GB of 64GB. Foto's schiet je met een 5 megapixel-frontcam of de 16 megapixel-camera op de achterkant.

Accu

De accu heeft een capaciteit van 3000mAh en Samsung heeft de QuickCharge-functionaliteit aangepast waardoor het toestel nog sneller op te laden is. In 90 minuten is het toestel van volledig op te laden via een kabel, terwijl dit draadloos slecht twee uur in beslag neemt.

Gebogen schermranden

Op de S6 Edge was er al software aanwezig om de schermrand iets beter te gebruiken. Via de People Edge kon je verschillende contactpersonen sneller bereiken en bijvoorbeeld bellen of een sms of e-mail sturen. De mogelijkheden hiervan zijn nu uitgebreid en ook is er App Edge toegevoegd, een tweede tabblad waardoor je snel een favoriete applicatie kunt openen. Natuurlijk kun je ook notificaties zien op één van de randen of andere informatie tonen. Als het toestel plat op een tafel ligt of op bijvoorbeeld het nachtkastje is informatie nog steeds direct te zien, zonder het toestel op te hoeven pakken. Ook zal er een gehele accessoires-lijn speciaal voor de S6 Edge+ worden uitgebracht, waaronder speciale hoesjes, covers en zelfs een toetsenbord-cover waardoor je kunt typen met een fysiek toetsenbord.

Samsung Galaxy S6 Edge+

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk