Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra specificaties

De Samsung Galaxy S23 Ultra wordt het high-end vlaggenschip van Samsung voor 2023. Het toestel zal waarschijnlijk in februari 2023 aangekondigd worden, maar nu al duiken er steeds meer geruchten en renders van het toestel op. 

Volgens verschillende geruchten zal de Galaxy S23 Ultra draaien op de nieuwste Exynos-chipset van Samsung, dezelfde telelenzen krijgen als de Galaxy S22 Ultra, een 200 MP hoofdcamera krijgen en qua design niet veel verschillen met zijn voorganger. De Galaxy S23 Ultra zal hetzelfde hoekige design krijgen en ook het camera-eiland zal bijna precies hetzelfde worden. Het enige verschil zullen waarschijnlijk de grotere aluminium randen rondom de camera's, de dieper liggende telelenzen en de dunnere schermranden zijn.  

Daarnaast heeft S23 Ultra een S Pen-stylus, die we kennen van de Note-serie. Er is een kleine selfiecamera in het midden van het scherm en de rand van het scherm is aan beide kanten erg dun. Hierdoor is er meer ruimte voor het scherm. 

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra, beeld: OnLeaks en Smartprix

Samsung Galaxy Galaxy S23 Ultra kopen

We weten op dit moment nog niet wanneer de nieuwe S23 Ultra wordt aangekondigd en wat de adviesprijs van de telefoon zal zijn. Volgens geruchten mogen we de S23 Ultra in februari 2023 verwachten. Zijn voorganger was vanaf 1249 euro te koop.

De populairste artikelen over de Samsung Galaxy S23 Ultra

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk