Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Plus specificaties

De Samsung Galaxy S23 Plus is de opvolger van de Samsung Galaxy S22 Plus en is het tweede model in de nieuwe S-serie van Samsung. Deze bestaat dit jaar uit drie modellen. Dit worden naar alle waarschijnlijkheid de 'gewone' S23, de S23 Plus en de S23 Ultra. 

Samsung Galaxy S23 Plus

Design en scherm

De Samsung Galaxy S23 Plus beschikt over een 6,6 inch Full HD+ AMOLED-paneel met een variabele verversingssnelheid van 120 Hz. Dit scherm wordt beschermd door Gorilla Glass Victus 2. 

De smartphone heeft qua design verder veel gemeen in vergelijking met zijn voorganger. Dit houdt onder ander in dat de voor- en achterkant gemaakt zijn van glas en de zijkant van aluminium. Het grootste verschil zit hem in het camera-eiland. In plaats van één groot camera-eiland in de linkerbovenhoek - welke doorliep in de zijkant van de S22(+) - beschikt de S23+ over drie losse cameramodule's. 

Samsung Galaxy S23 Plus

Camera's

De Galaxy S23+ beschikt over een 50 MP hoofdcamera, een 12 MP groothoeklens en een 10 MP telelens met 3x optische zoom. Samsung zal met de camera's voornamelijk de focus leggen op nachtfotografie. De smartphones uit de S23-serie hebben onder andere een verbeterde Nightography-mogelijkheid.

Samsung Galaxy S23 Plus

Prestaties en accu

De S23+ draait op de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-chip for Galaxy. Het gaat hierbij om een speciale en opgevoerde variant van de normale 8 Gen 2-chip.

De accu van het toestel is 4700 mAh groot en kan worden opgeladen met een vermogen van 45W. De verwachting is dat de telefoon hier twee dagen mee zou kunnen. 

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy S23 Plus kopen

De Samsung Galaxy S23 Plus is verkrijgbaar in de kleuren Black, Cream, Green en Lavender vanaf 1199 euro. Je kan kiezen uit verschillende opslagmogelijkheden.

Samsung Galaxy S23 Plus kopen
Samsung Galaxy S23 Plus kopen
Samsung Galaxy S23 Plus kopen

Samsung Galaxy S23 Plus kopen

De Samsung Galaxy S23 Plus is de middelste van de drie telefoons in de Galaxy S23-serie. Deze telefoon heeft vijf zeer uitgebreide camera's, een 6,6 inch Full HD+ AMOLED-scherm, de snelle Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, een 4.700 mAh-accu en nog veel meer.

Vanaf 1199 euro

Winkelen op:

De populairste artikelen over de Samsung Galaxy S23 Plus

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk