Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 specificaties

De Samsung Galaxy S23 wordt de opvolger van de Samsung Galaxy S22 en zal net zoals dit toestel het basismodel zijn in de nieuwe S-serie van Samsung. Deze serie zal volgend jaar overigens weer bestaan uit drie modellen. Dit worden naar alle waarschijnlijkheid de 'gewone' S23, de S23+ en de S23 Ultra. 

De Galaxy S23 krijgt volgens de laatste geruchten een 3900 mAh-accu en zal draaien op de Samsung Exynos 2300-chipset. Volgens deze geruchten zal de S23-serie dus in Europa weer niet de beschikking krijgen over een high-end Qualcomm-chipset. Zodra we meer weten vullen we dit hier aan met de nieuwe informatie. 

Ontwerp

Eind september 2022 zijn verder al de eerste renders van het design van de Galaxy S23 opgedoken. Op deze renders zien we dat de S23 geen camera-eiland meer zal krijgen. Daarentegen krijgt het toestel, net als de S22 Ultra, losse cameralenzen op de achterkant. De beelden vind je hieronder. 

Samsung Galaxy S23 Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Samsung Galaxy S23

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties