Samsung Galaxy S23

Review

Samsung Galaxy S23 specificaties

De Samsung Galaxy S23 is de opvolger van de Samsung Galaxy S22 en is net zoals dit toestel het basismodel in de nieuwe S-serie van Samsung. Deze serie bestaat weer uit drie modellen:  de 'gewone' S23, de S23 Plus en de S23 Ultra. 

Design en scherm

De Galaxy S23 is uitgerust met een 6,1 inch Full HD+ AMOLED-paneel met een variabele verversingssnelheid van 120 Hz. Dit scherm wordt beschermd door Gorilla Glass Victus 2.

Samsung Galaxy S23

Camera's

Er zitten drie camera's op de Galaxy S23: een 50 MP hoofdcamera, een 12 MP groothoeklens en een 10 MP telelens met 3x optische zoom. Samsung wil met de camera's voornamelijk de focus willen leggen op nachtfotografie. De smartphones uit de S23-serie hebben ook een verbeterde Nightography-mogelijkheid gekregen. 

Prestaties, accu en software

De Galaxy S-modellen komen normaliter met een Exynos-chipset. Maar de S23-serie krijgt de tegenhanger, de supersnelle Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, de snelste chipset die je in een Android-smartphone op dit moment kunt vinden.

Samsung Galaxy S23

Het toestel heeft verder een 3900 mAh-accu die kan worden opgeladen met een vermogen van 25W en je kan kiezen uit twee geheugenvarianten.

Samsung is de koploper wat betreft het updatebeleid betreft van Android-telefoons. De S23 krijgt vier nieuwe Androidversies en beveiligingsupdates tot begin 2028. Je zit dus qua software en beveiliging met deze smartphone helemaal goed.

Alles over de Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 kopen

De Samsung Galaxy S23 is verkrijgbaar in de kleuren Black, Cream, Green en Lavender vanaf 949 euro. Je kan kiezen uit verschillende opslagmogelijkheden.  

Samsung Galaxy S23 kopen
Samsung Galaxy S23 kopen
Samsung Galaxy S23 kopen

Samsung Galaxy S23 kopen

De Samsung Galaxy S23 is het instapmodel in de Galaxy S23-serie. Deze telefoon heeft vijf zeer uitgebreide camera's, een 6,1 inch Full HD+ AMOLED-scherm, de snelle Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, een 3.900 mAh-accu en nog veel meer.

Vanaf 949 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk