Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 volgt de S10e op met een groter scherm, driedubbele camera's aan de achterzijde en een grotere accu. De Galaxy S10 heeft 12 MP camera met een variabel diafragma (bekend van de Galaxy S9), een 12 MP telelens (f/2.4) en een 16 MP groothoeklens (f/2.2). Je kan met dit toestel dus inzoomen, brede foto's maken. Het AMOLED-scherm heeft een screen-to-body-ratio van 93,1% dankzij de grootte en de extra dunne schermranden.

De Galaxy S10 heeft verder een ultrasone vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt.  Deze scanner werkt met ultrasoon geluid in plaats van licht waar de optische vingerafdrukscanner gebruik van maakt. Het herkennen van je vingerafdruk gebeurt zo sneller en nauwkeurig dan bij een optische scanner. Je hebt tevens geen last van een oplichtend scherm als je in het donker het toestel ontgrendelt.

Samsung Galaxy S10, S10e en S10 Plus: dit zijn de verschillen

Samsung Galaxy S10 eerste indrukken

De Samsung Galaxy S10 is bestemd voor degenen die net wat betere specificaties willen en daar ook meer geld voor over hebben.

Samsung Galaxy S10 kopen

De Galaxy S10 is leverbaar in de kleuren Prism Black, Prism White en Prism Green en krijgt de volgende adviesprijzen:

> Samsung Galaxy S10 - 8 GB/128 GB -  € 899

> Samsung Galaxy S10 - 8 GB/512 GB -  € 1149

De Samsung Galaxy S10 is te aan te schaffen via de officiële Samsung-shopMobielCoolblueBol.comBelsimpel en MediaMarkt. Met abonnement is het toestel ook verkrijgbaar bij VodafoneT-MobileTelfort, KPN en Tele2.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk