Samsung Galaxy Note Edge

De Samsung Galaxy Note Edge is een variant op de ook op de IFA 2014, gepresenteerde Galaxy Note 4 en deelt dan ook veel van de specificaties,maar heeft één unieke feature. Deze feature is het gebogen scherm, waardoor er een tweede scherm van 160 pixels breed gebruikt kan worden voor het tonen van allerlei informatie. Zo kan een gebruiker tijdens het browsen of kijken van een filmpje zien wat voor notificaties hij of zij krijgt en kan er via dit schermpje gewisseld worden tussen de meest recente geopende applicaties.

Het scherm is met 5,6 inch iets kleiner dan het Note 4-scherm, maar biedt wel dezelfde hoge resolutie van 2560x1440 pixels. De processor is de Snapdragon 805 van Qualcomm, een quadcore-variant met een maximale kloksnelheid van 2,7GHz. Ook is er in deze variant 64GB intern geheugen te vinden, waar de Note 4 het moet doen met 32GB. Voor de rest zijn de specificaties zoals de 16 en 3,7 megapixel-camera en de aanwezigheid van een hartslagmeter, UV-sensor en vingerafdrukscanner hetzelfde, evenals alle verbindingsmogelijkheden zoals WiFi-ac en LTE Advanced.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk