Samsung Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 is de laatste telg in de Note-familie en is in 2014 gepresenteerd. Deze phablet zal een voorzetting zijn van de vorige succesmodellen en in de Galaxy Note 4 zullen we onder andere de S-Pen gaan terugvinden, een kleine stylus om dit toestel te bedienen. De toevoeging van deze S-Pen is een kenmerkend detail van de Note-serie van Samsung.

De Europese variant draait op een Snapdragon 805-chipset, heeft een 5,7 inch AMOLED scherm met een schermresolutie van 2560x1440 pixels aan boord en ook een 16 megapixel-camera. De Galaxy Note 4 is een zogenaamde phablet, een kruising tussen een smartphone en een tablet. Ook al worden grotere schermen steeds meer geaccepteerd, toch behoort de Note 4 tot één van de grootste met een 5,7 inch-scherm.

Op deze smartphone wordt veel standaard-software meegeleverd van Samsung zoals bijvoorbeeld S Health. Hiermee kan bijgehouden worden welke activiteiten er op een dag hebben plaatsgevonden zoals het aantal gezette stappen. Verder zijn er hier gegevens in te voeren zoals gewicht, maar ook de gebruikte voeding en dus calorieën om zo een goed overzicht te krijgen van je gezondheid.

De phablet bevat een vingerafdrukscanner en ook is er een UV-sensor aan boord, om de UV-straling mee te meten. De telefoon bevat een metalen frame, heeft een accu met een capaciteit van 3220mAh aan boord, weegt 176 gram en meet 153,5x78,6x8,5mm.

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk